12 Years a Slave

12 years a slave

Este filmul care a castigat trofeul la Oscar pentru cel mai bun film, un trofeu foarte asteptat de multe persoane. Eu zic ca nu ar fi trebui sa castige acest film ravnitul trofeu, erau filme mai multe care l-ar fi meritat. 12 Years a Slave a primit premiul pentru ca este vorba de discriminare, despre negrii care erau folositi ca sclavi inainte, cea ce este inadmisibil.

Intradevar filmul este bun, povestea negrului care a fost rapid si vandut ca pe un sclav poate impresiona pe oricine. Chiar daca nu prea are actiune, importanta este povestea, mai ales pentru ca este una adevarata. Chinurile pe care le indurau acei oameni sunt de neimaginat, nu imi dau seama cum cineva ar putea trai in acele conditii, nu e ceva care sa isi doreasca un om de pe planeta asta. Faptul ca cineva te pune sa muncesti fara sa ai vreun drept de a refuza sau de a primi ceva in schimb nu iti face viata frumoasa, poti doar supravietui in acest fel, nu sa traiesti.

Daca vreti sa vedeti un film care reflecta povestea negrilor care au fost folositi ca sclavi va recomand acest film, veti afla multe lucruri, chiar daca nu sunt bune.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *