2 ani de blogging

Am acest blog de peste 2 ani, in 2012 pe 7 aprilie am scris primul articol pe acest blog si de atunci am tot continuat sa scriu, fara sa fac pauze foarte lungi. Totusi, in anumite zile nu prea am timp sa scriu sau pur si simplu am alte activitati de facut asa ca nu mai am chef sa stau sa scriu pe blog.

Sunt bucur sa am ajuns la 2 ani cu acest blog, sper sa nu renunt la el foarte curand, cel putin eu nu imi propun asta. Am in plan sa scriu pe acest blog o perioada mare de timp, chiar daca este posibil ca pe viitor timpul sa nu imi mai permita, tot imi voi gasi cateva minute sa mai fac cate un articol nou pe aici. Nu vad nici un motiv pentru care cineva ar renunta la un blog, cateodata pur si simplu simti nevoia sa scrii ceva, sa iti dai cu parerea despre un anumit eveniment si atunci este momentul potrivit sa publici ceva pe blogul tau.

Deobicei scriu multe articole, cateva pe zi, dar mai sunt si perioada cand fac o pauza, atunci cand nu vreau sa mai stau atat de mult la calculator si sa imi folosesc timpul in alte scopuri.

In acest 2 ani de blogging am adunat peste 1000 de articole si mi-am facut cativa prieteni, iar asta este un lucru bun. Sper sa fiu aici cat mai multi ani, m-a ajutat mult blogul si sunt sigur ca o va face si in viitor.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

2 thoughts on “2 ani de blogging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *