2 carti pentru copii minunate pentru Craciun

Ce este mai frumos, decat sa stai alaturi de familia ta, de copiii tai si sa citesti, in Ajunul Craciunului, in jurul bradului, o carte frumoasa? Vei crea o atmosfera de poveste si copiii vor fi incantati.

In plus, intr-o lume atat de tehnologizata, ar trebui sa acordam mai multa atentie lecturilor si sa ii facem pe cei mici sa tanjeasca dupa carti pentru copii din ce in ce mai mult. Astfel, daca inca nu ai ales lecturile pentru acest Craciun, iti vom recomanda cateva carti copii disponibile la universenciclopedic.ro. Aici sunt disponibile multe titluri cunoscute sau mai putin cunoscute de la cele mai bune edituri pentru copii de pe piata de profil. Iata 2 titluri care mi-au atras atentia si care pot fi oferite cadou pentru copiii isteti de sarbatori.

1.Cand vine Ingerul Craciunului? – este o carte de Maria Bogate si Annette Moser. Este vorba despre un ursulet care si-ar dori ca de Craciun sa-l vada pe Ingerul Craciunului si sa-i daruiasca ceva frumos. Insa ce anume? Ursuletul pleaca sa caute un dar pentru ingeras si intalneste multe animale care au mare nevoie de ajutorul lui. Va gasi el la timp un cadou pentru Ingerul Craciunului? Aceasta este o poveste de Craciun extraordinara, pe care cei mai mici cititori si ascultatori o vor adora cu siguranta. Atat ilustratiile, cat si textul o pot face, cu siguranta, sa devina una din cele mai iubite carti de Craciun.

2.Spargatorul de nuci – Povestea este adaptarea dupa celebrul balet al lui Ceaikovski si cartea lui Dumas, adaptata la randul ei dupa poveste a lui Hoffman. Este seara de Craciun, iar Clara si fratele ei, Fritz, sunt nerabdatori pentru ca, in fiecare an, unchiul Drosselmeier le aduce cadouri. Iar, aceste cadouri sunt cat se poate de deosebite. Anul acesta Clara primeste un soldatel de lemn, un spargator de nuci, pe care Fritz il considera caraghios. Dar Clara, pur si simplu, il adora. In acea noapte magica, ea descopera ca noul ei prieten este, de fapt, mult mai special decat credea. De fapt, el fusese candva un soldat curajos, care se indragostise de o printesa adevarata. Aceasta este una din cele mai frumoase povesti de Craciun, pe care, cu siguranta, nu trebuie sa o ratezi. 

Bucura-te de sarbatori in familie si profita de timpul liber pentru a petrece timp de calitate cu cei mici. Spor la citit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.