3 orase importante de descoperit in Europa

Londra, Paris, Berlin sau chiar si Barcelona… Europa batranul continent, nu are de ce sa invidieze celelalte continente atunci cand vine vorba despre atractii sau comori de descoperit. Cele mai importante orase ale sale au o multime de minuni arhitecturale care merita sa fie vizitate.

Europa este imensa. Dar are destinatii magnifice in fiecare coltisor al sau. Vei trai cu siguranta experiente de neuitat. Cele mai importante orase te asteapta pentru amintiri minunate. Pe care il vei alege?

Londra. Londra ofera un veritabil spectacol pentru ochi. Multiple muzee cu opere foarte interesante si frumoase, care vor fi cu siguranta pe placul celor care adora arta, un oras cu o istorie foarte bogata si o multime de monumente istorice… Londra este o capitala dinamica, festiva, istorica, multiculturala, cu siguranta cea mai fascinanta si mai primitoare. Este sexy pentru cei care vor asta, rafinata pentru altii si o veritabila comoara cu resurse inepuizabile. Va trebui neaparat sa descoperi aici Big Ben, Piccadily Circus, Westminster Abbey sau catedrala Sfantului Paul. Sau sa vizitezi celebrul muzeu al figurilor de ceara Madame Tussaud’s si sa bei un pahar in Covent Garden.

Paris.  Orasul Luminilor este fara doar si poate cel mai romantic oras din Europa. Te poti plimba aici pe numeroasle poduri de traverseaza Sena, sa urci scarile Montmartre, sa descoperi cea mai frumoasa gradina, Luxemburg sau numeroasele bistrouri care se afla peste tot prin oras. Dar mai trebuie sa ajungi aici pentru a descoperi cartierul sau Latin, pentru a profita de cele mai frumoase privelisti oferite de Turnul Eiffel sau pentru a hoinari prin gradinile sau pe cheile sale. Un oras cu o frumusete unica mai ales toamna. Paris este un oras cu 1000 de fete si tot atatea modalitati in care poate sa fie descoperit.

Berlin sau locul unde cluburile nu se inchid niciodata. Dificil sa vorbim despre cele mai importante orase din Europa, fara sa evocam Berlin, capitala sa culturala.  Aici vei gasi mereu cate ceva de facut. Cluburi cu renume international, o scena gotica underground eclectica, o arta care sfideaza toate genurile si o bucatarie cu multiple fatete. Sa nu mai vorbim despre bere din abundenta, la cele mai bune preturi. Cea mai populara atractie a sa este fara indoiala poarta Brandebourg. Berlin este un oras cu o mie de fatete, in continua metamorfoza, un oras foarte divers, pe gustul chiar si celor mai exigenti turisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.