8 lucruri de stiut inainte de a apela la extensii gene

Daca exista ceva care a devenit un must-have in ultimii ani, acest lucru este aplicarea acelor fabuloase extensii gene. Aceasta tehnica nu numai ca a schimbat lumea machiajului, ci a revolutionat literalmente stilul de viata al femeii care nu are timp (sau dorinta) sa se machieze dimineata.

Si de ce sa nu dormi 10 minute in plus dimineata sau de ce sa nu eviti chinul unui machiaj incarcat atunci cand doresti sa ai niste gene spectaculoase? Aplicarea de gene false este o tehnica care are multe avantaje si mici dezavantaje, ca orice alta tehnica de beauty pana la urma. Exista, de fapt, o intreaga industrie in acest sens si tehnicieni specializati care studiaza mult inainte de a incepe sa aplice gene fir cu fir sau gene magnetice. In plus, exista o gama diversificata de accesorii gene pe care ar fi indicat sa le cumepri de la magazine precum Orzelowska Eyelash Shop. Brandul este poate cel mai cunoscut din tara. Orzelowska Shop s-a nascut din dorinta de a oferi femeilor din Romania gene frumoase si o privire patrunzatoare si sexy, dar si posibilitatea artistilor de a se forma in acest domeniu. Asta deoarece Orzelowska ofera si cursuri specializate.

Revenind la produse, trebuie mentionat faptul ca magazinul ofera gene si accesorii de cea mai buna calitate, folosite de cei mai buni specialisti din domeniu. Vei gasi perii, bureti, aplicatoare, pensete, adezivi, primere si multe alte accesorii ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un kit complet.

Iata insa si cele 8 lucruri pe care ar trebui le stii inainte de a apela la extensii gene:

1. Vei arata intotdeauna fara cusur cu gene false, fara niciun efort.

2. Trebuie sa utilizezi doar anumite tipuri de produse de indepartare a machiajului.

Trebuie sa folosesti produse de indepartare a machiajului fara ulei pentru a evita reducerea stratului de adeziv special.

3. Nu vei arata niciodata obosita, chiar daca vei fi, pentru ca extensiile au rolul de a accentua frumusetea privirii.

 4. Nu trebuie sa mai folosesti rimel. O poti face, insa nu are niciun rost pentru ca genele tale vor fi spectaculoase.

5. Nu te vei mai putea freca la ochii. Ai grija, daca te mananca ochii, nu trebuei sa te freci la ochi pentru ca genele risca sa cada.

6. Poti intra in apa cu extensiile. Fie ca mergi la mare sau al piscina, poti intra fara probleme in apa. Vei arata impecabil, si nu va mai fi nevoie de rimel waterproof.

7. Nu trebuie sa suferi pentru a fi frumoasa. Totul este nedureros! In plus, stai confortabil pe spate atunci cand ti se aplica extensiile.

8. Poti alege ce lungime doresti. Trebuie doar sa mentionezi tehnicianului ce marime sau cel stil de extensii doresti si acest lucru se va rezolva.

Acestea sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii despre extensii. Singurele dezavantaje ar fi ca trebuie sa ai grija de ele, insa acest lucru este valabil in cazul oricarei tehnici de beauty, fie ca vorbim de extensii ale genelor, de extensii de par, unghii false si asa mai departe. Insa, daca tii cont de aspectul final, cu siguranta merita putin efort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.