Accept guest post-uri la mine pe blog

Intr-un articol mai vechi am vorbit despre cum sa-ti aduci link-uri catre site-ul tau, iar printre metodele explicate se afla si cea a guest post-urilor. Aceasta metoda iti aduce mai multe beneficii pe langa unul sau 2 link-uri catre site-ul tau. Poti sa atragi cititori fideli, daca le place cea ce ai scris se vor uita putin si pe site-ul sau blog-ul tau si sunt sanse ca acestia sa intre frecvent la tine sa citeasca ce ai mai scris. Cunosti mai multi bloggeri care te pot ajuta atunci cand ai nevoie, cea ce e foarte important.

Am inceput si eu sa scriu cat mai multe guest post-uri pentru cine vrea, asta in limita timpului disponibil. Mai nou m-am apucat de mai multe activitati si a ramas cam putin timp pentru site-uri, plus ca am cam multe. Mi-am facut site-uri cate am putut, pe timpul verii cand aveam foarte mult timp liber si puteam sa scriu articole cate vroiam, acum nu mai reusesc sa termin tot ce am de facut si din pacte cateva proiecte au ramas pe “data viitoare”, cand imi voi mai elibera programul.

Cei care vor sa posteze un guest post la mine pe blog ar trebui mai intai sa intre pe pagina de cerere a unui guest post si sa ia legatura cu mine. Accept articole de minim 300 de cuvinte si care sa contina maxim 2 link-uri. Nu vreau sa imi umplu blog-ul cu prea mu;te link-uri. Inca un aspect pe care vreau sa-l spun, este ca nu accept articole de genul advertorialelor. Faci la inceput o mica prezentare despre tine urmand sa scrii despre subiectul pe care l-ai ales pentru guest post.

Acestea fiind spuse, spre sa veniti cat mai multi cu articole pe acest blog, dar nu numai. Va recomand sa scrieti cat de multe  guest post-uri puteti.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *