Acceseaza calculatorul de la distanta cu un dispozitiv Android

Android este unul dintre cele mai populare sisteme de operare pentru deviceurile mobile, fiind folosit de milioane de oameni care au telefoane mobile sau tablete. Din acest motiv, vreau sa va prezint o metoda simpla prin care puteti sa va accesati calculatorul de la distanta, folosind telefonul vostru pe Android. Sunt sigur ca unii dintre voi tineti calculatorul deschis non stop, poate aveti diverse programe ce ruleaza si avem nevoie de ele tot timpul. Uneori, daca apar diverse probleme sau trebuie sa faci modificari la anumite programe care ruleaza, ai nevoie de acces la calculator, dar poate nu esti acasa. O metoda simpla este folosirea extensiei pentru browseul Chrome : Chrome Remote DesktopĀ care functioneaza impresuna cu aplicatia de pe Google Play care are acelasi nume.

Dupa ce le-ati instalat, veti putea aveti acces la calculator folosind un cod PIN, care va ofera securitatea necesara, astfel incat sa nu poata intra altcineva la voi in calculator, daca nu cunoaste pinul de care este nevoie.

Mai puteti folosi si programul Team Viewer, care trebuie instalat pe calculator si pe tableta, iar dupa aceasta veti putea avea acces la desktop folosind ID-ul si parola generate de program.

Sunt sigur ca aceste metode sunt folosit in lumea intreaga, accesul de la distanta fiind ceva folosit si necesar in zilele noastre, cand tehnologia ne acapareaza pe toti.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *