Adisaf.ro le face pe toate, inclusiv inchidere firma fara activitate

Vine o vreme in care omul trebuie sa se retraga din activitate definitiv sau pentru un anumit timp. Fie ca vorbim de concedii medicale, de concedii crestere copil sau concedii de odihna, avem nevoie de perioade de liniste, de timp pentru noi si pentru familiile noastre. Oricat de antrenati am fi in munca, ni se da dreptul la o pauza in activitate prevazuta in contractul colectiv de munca. Fara zile libere si vacante, am muri de epuizare. De la birou, iesim la plaja si in aer curat.

De la munca epuizanta, ajungem sa fim serviti la masa si sa admiram peisaje noi, sa cunoastem oameni noi si sa ne confruntam cu traditii si obiceiuri straine felului nostru de a fi in concedii si credeti-ma: avem nevoie ca de aer de acest timp liber! La fel stau lucrurile si in cazul unei afaceri personale. Oamenii trag din rasputeri sa infiinteze o firma, sa isi dezvolte afacerea, sa obtina succesul financiar, care sa le asigure accesul la bunuri si servicii.

Pentru asta ei platesc cu nopti nedormite, cu sacrificarea timpului alocat celor dragi. Ei, daca te afli in acesta situatie si simti ca munca te-a epuizat, solicita inchidere firma fara activitate echipei de la Adisaf.ro si pleaca insotit de cei dragi, sa cunosti lumea! Fa o pauza pentru tine si pentru cei dragi si sisteaza activitatea firmei de familie, la care nimeni nu mai lucreaza un timp ca sa isi dubleze fortele.

Adisaf.ro este una dintre cele mai pregatita echipe in domeniul infiintarii firmelor, PFA-urilor si SRL-urilor. De 18 ani ea ofera urmatoarele servicii de calitate premium: -intocmirea ireprosabila a dosarelor ca infiintarea, desfiintarea, schimbarea sediului social sa se realizeze in mai putin de o saptamana, fiindca penuria de timp este acuta. Sunt oameni care doresc sa intre in legalitate de ieri, iar echipa de la Adisaf.ro le indeplineste aceasta dorinta ambitioasa. -obtinerea autorizatiilor si aprobarilor de la Pompieri, Mediu si Sanatate -gasirea unui sediu social potrivit si adminstrarea imobilului la cererea clientilor -suport logistic, juridic, contabil, dar si in management si resurse umane -inchiderea temporara sau definitiva a firmelor care nu au activitate.

Rasfoind portofoliul acestei firme iti dai seama cat de responsabila si puternica este echipa care: -satisface anual mii de clienti, care vin cu probleme diferite. -are in palmares fabrici de bauturi racoritoare si de bere, cabinete de avocatura si de notariat, scoli si gradinite private, ateliere de croitorie si saloane de infrumusetare. Pornite ca firme sau afaceri de familie, in prezent, proprietarii acestor firme sunt in topul celor mai bogate persoane din tara. -adminstreaza cladiri de birouri si sediile mai multor firme la superlativ. Beneficiarii nu au motive sa se planga, fiindca totul functioneaza, gradul de confort din aceste cladiri fiind maxim.

Orice disfunctie se rezolva in cel mult o zi, in perioadele marilor sarbatori, cand activitatea de pretutindeni se sisteaza si in cel mult cateva ore in zilele obisnuite, fiindca firma colaboreaza cu meserasi priceputi. -consiliaza pe cei care nu sunt hotarati ce afacere sa aleaga sau in cazul in care au in minte domeniul ales, nu stiu sa puna la punct planul si managementul. In echipa celor de la Adisaf.ro intreprinzatorii gasesc un sprijin de la infiintare, pana la sistarea activitatii, in cazul in care acest lucru se impune din motive personale: boala, aparitia unui copil, nevoia unei vacante, plecarea din tara pentru un timp scurt.

Adisaf.ro te scuteste de birocratie, de consecintele necunoasterii legii si de toate tergiversarile menite sa te tina pe loc, cand vrei sa ai propria ta afacere si sa fii independent financiar. Acesta firma te invata sa zbori asistandu-te pas cu pas, adica te ajuta sa iti urmezi visul si sa crezi in el. Tarifele practicate de acesti profesionisti inimosi, cunoscatori ai legii, sunt oneste, iar implicarea lor alaturi de beneficiari totala. Cu ei alaturi, niciun antreprenor nu se simte depasit de situatie si in loc sa mearga si sa astepte pe la usi, isi conduce cu mana forte afacerea.

Indiferent de deciziile pe care le iei, solicita consiliere firmei de mai sus, fiindca intotdeauna are la indemana pentru tine si afacerea ta cele mai bune solutii. Sunt oameni cu 18 ani experienta cu pregatire superioara in afaceri, cunoscatori ai cadrului legislativ si cu parteneriate solide in intreaga tara. Ai incredere in ei si solicita-le ajutorul, fiindca au deschis multor firme calea catre success!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.