Afla de ce halele metalice sunt avantajoase!

O hala metalica este practica, usor de montat, si nu implica costuri majore. Acestea sunt in general alegerea multor antreprenori, deoarece ele pot folosi pentru a gazdui depozite de materiale, garaje auto, hale de protectie sau hale pentru animale. In materie de hale metalice gasim mai multe tipuri si dimensiuni, insa structura metalica de baza ramane mereu aceeasi.

Structurile din otel rezista mult mai bine la deteriorarea contra vantului puternic, cutremure, zapada, ploi abundente, termite, paraziti, foc, fulgere si mucegai mult mai bine decat alte materiale de constructie. In consecinta, majoritatea companiilor de asigurari ofera reduceri substantiale la tarife pentru cladirile incadrate cu otel de calitate comerciala.

Cladirile metalice folosite pentru agricultura, depozitare, aviatie, depozite si garaje pot sa nu necesite incalzire si aer conditionat in climatele mai blande. Desigur, aceasta este cea mai mare economie de energie.

Cu toate acestea, cladirile comerciale, industriale, institutionale si rezidentiale in care oamenii lucreaza sau locuiesc au nevoie de sisteme de control al climei. Pentru aceste structuri, cadrul din otel functioneaza deosebit de bine.

Indiferent daca alegeti un exterior din panouri rezistente din otel, caramida, piatra, beton basculant sau o combinatie a acestor finisaje, exteriorul unei cladiri din otel necesita putina intretinere. Unul dintre avantajele constructiei din otel este ca nu este nevoie sa vopsiti la fiecare cativa ani, deoarece exista un exterior din lemn. Deoarece o cladire din otel necesita mult mai putine bucati de rama decat lemn, exista o greutate mai mica pe fundatie. Greutatea mai mica inseamna mai putina suprafat si, prin urmare, sanse mai mici de probleme costisitoare ale fundatiei pe drum.

Marirea cladirii de la un capat la altul este pur si simplu o chestiune de a comanda mai multe cadre pentru a se potrivi cu structura originala. Adaugarea de spatiu suplimentar pe peretii laterali necesita doar o alta structura de otel invecinata cladirii originale.  Cladirile metalice de calitate isi pastreaza frumusetea originala si se incadreaza exceptional de bine.

Cladirile din otel raman in satre buna si de functionare perfecta timp de decenii. In plus, conectorii mai puternici utilizati in structurile Profin nu vor functiona asa cum functioneaza cuiele folosite in structurile obisnuite din lemn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.