Ai alege stocarea informatiilor in Cloud?

Pentru cei care nu stiu, sunt servere Cloud unde poti stoca informatii, poti sa stochezi poze, filme, documente importante sau alte fisiere de care ai nevoie. Acum nu mai are rost sa iti cumperi un HDD mare, sa dai o gramada de bani pentru cativa TB, dar nu prea are nimeni nevoie de atat spatiu. Daca ar fi sa vedem fiecare ce are important in calculator, nu cred ca ar fi prea multe lucruri indispesabile, inafara de poze, are ocupa destul de mult. Avand in vedere ca eu nu am prea multe poze, cu un stick de 4 GB as putea sa-mi fac treaba.

Totusi, stocarea in Cloud e o buna alternativa, asa poti avea acces la fisierele tale oriunde ai fi, de pe orice calculator. Asta este foarte  bine, nu se stie cand te duci la un prieten si apare o problema, iar pentru a o rezolva ai nevoie de niste documente. Eu mai folosesc Google Drive, mai am acolo cateva lucruri important si le pot accesa de oriunde, cu ajutorul contului meu Google.

Chiar daca nu prea folosesc alte calculatoara, decat cel de acasa, nu se stie cand ai nevoie de ceva. Daca ai un smartphone sau o tableta sigur iti va fi de folos Google Driveul. Cei de la Google ofera 15 GB gratis, destul spatiu pentru datele importante, iar daca vreti mai mult, nu va trebui sa scoateti prea multi bani din buzunar, cativa dolari rezolva problema.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

3 thoughts on “Ai alege stocarea informatiilor in Cloud?

  1. SkyDrive, de la Microsoft, este o alternativă gratuită la Google Drive. Nici SkyDrive nu presupune costuri. Odată ce ţi-ai făcut cont, ai câştigat 25 de GB pe care îi poţi folosi oricum doreşti.
    Alte servicii de claud: Dropbox; iCloud; FilesAnywhere…

    Eu unul folosesc cateva conturi de claud gratuite pentru foto, filme din telefoane, tablete…, pentru documente ( doc, pdf…), beckup de date, si mai folosesc un serviciu de cloud platit pentru continut mai sensibil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *