Al Saptelea Fiu

Fiind aproape de cinema, cateodata ma duc sa mai urmaresc cate un film, iar zilele trecute am fost sa ma uit la Al Saptelea Fiu, un film care este destul de popular si multa lume il vizioneaza. Am auzit de el prin intermediul unor prieteni, care mi-au spus ca e un film bun si merita vazut, asa ca am ales sa-l urmaresc la cinema.

Totusi, mie nu mi s-a parut un film exceptional, nu cred ca merita toata atentia pe care o primeste in aceasta perioada. Sunt filme mult mai bune pe care le-am putea vedea la cinema, spre exemplu The Hobbit, partea a 3-a.

In filmul Al Saptelea Fiu este vorba de un ucenic care trebuia sa lupte impotriva vrajitoarelor, mai ales pentru ca a scapat o vrajitoare foarte puternica din captivitate. Acesta invata cu greu cea ce trebuie sa faca, pentru ca vraciul nu este chiar cel mai prietenos si din acest motiv totul devine mai greu.

Pentru mine, acest tip de filme nu sunt printre favorite si de putine ori aleg sa ma uit la ele. Pe IMDB are o nota mica, doar 6, dar cred ca este o nota care caracterizeaza filmul, dupa parerea mea.

 

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

2 thoughts on “Al Saptelea Fiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *