Albirea dintilor- ce trebuie sa stii

Stii foarte bine ca un zambet perfect depinde inainte de toate de niste dinti de un alb perfect. Nu-i asa? Iar daca dintii tai au devenit mai galbeni, odata cu timpul, din cauza cafelei sau fumatului, poti apela la cateva tehnici pentru albirea dintilor care te vor ajuta sa ai foarte repede cel mai frumos zambet.

Deci toata lumea viseaza la un zambet demn de o vedeta care sa fie invidiat de toata lumea. O veritabila promisiune in materie de seductie, sa ai cel mai frumos zambet, tine insa inainte de toate, de cei mai frumosi dinti albi, perfect aliniati.

Dar, diferiti factori, cu un caracter ereditar – colorarea naturala sau imbatranirea dintilor, cu un caracter patologic- luarea de tetraciclina in perioada dezvoltarii dintilot sau cei determinati de stilul de viata, fac ca anumite procedee precum detartrajul sau cele pe care le incerci cu produse naturale casa, sa fie ineficiente. Deci singura solutie – albrea dintilor facuta de un profesionist.

Albirea dintilor este mult mai eficienta insa daca se face dupa un tratament de detartraj. Dintii nu mai au depozite de resturi sau mizerii, nu mai au pete si si vei fi astfel mult mai satisfacut de rezultatul final.

Este vorba despre un procedeu simplu, estetic, pentru care se folosesste un gel pe baza de peroxid de hidrogen (apa oxigenata). Fie ca alegi insa sa il faci in cabinet, cu ajutorul unui profesionist, fie ca alegi sa il faci acasa, ai nevoie in prealabil, de un control buco-dentar pentru a te asigura de faptul ca nu exista contra-indicatii.

Dar oricare ar fi procedeul de albire al dintilor pe care il alegi, trebuie sa tii cont de un lucru- acesta nu este facut sa dureze vesnic. Si nu uita un lucru la fel de important- culoare dintilor poate sa varieze de la o persoana la alta, cum fiecare persoana sau fiecare individ este diferit.

Poti sa iti mentii dintii albi si in alte feluri. Poate ca tratamentele home-made pe baza de lamaie, de capsuni zdrobite sau bicarbobat de sodiu nu sunt cea mai buna solutie, conform anumitor experti. Dar, pentru a-ti pastra dintii albi, te poti spala imediat pe ei dupa ce ai consumat anumite alimente « vinovate » de ingalbenirea lor. Aici intra vinul rosu, cafeaua, ceaiul negru sau alimentele mai acide.

Sa ai dinti mai albi nu este deci un vis imposibil sau indepartat, cu ajutorul celor mai eficiente procedee pentru albirea dintilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.