Am revenit pe blog

Dupa o perioada de aproximativ 6 luni in care nu am mai scris nici un articol pe acest blog, am revenit. De azi inainte voi incepe sa scriu macar 1 articol la 2 zile pe acest blog. In aceasta perioada am fost destul de ocupat cu alte proiecte si nu mi-am mai facut timp pentru blog, chiar daca ar fi trebuit sa imi gasesc cateva minute sa scriu un articol la cateva zile.

Totusi, acesta este primul meu blog si cu siguranta nu voi renunta la el, chiar daca am avut perioada in care am fost ocupat cu alte lucruri, tot timpul am revenit cu articole pe acesta. Voi incerca sa abordez alte subiecte de acum incolo, sa scriu mai mult despre tehnologie si probabil despre carti. Vreau sa scriu cat mai multe reviewuri si pareri despre produsele care au aparut pe piata in ultima vreme, in materie de telefoane, tabletele, laptopuri sau alte gadgeturi pe care le folosim in ziua de azi.

Consider ca tehnologia este un lucru foarte bun care ni s-a intamplat, motiv pentru care ar trebui sa profitam de toate lucrurile noi care au aparut, sa le folosim in avantajul nostru.

Cat despre carti, sunt multi tineri care inca citesc, fiind o mare pasiune pentru ei. Chiar daca eu nu citesc foarte des, vreau sa mai scriu cate un articol unde sa recomand carti cunoscute, care au deja destul pareri incat sa va convinga sa le cititi.

Sper sa reusesc sa transform blogul acesta exact asa cum doresc eu, sa il dezvolt cat mai mult si sa imi ating obiectivele pe care le am cu acesta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.