Amazon a lansat un telefon

Cunoscutul magazin online Amazon a lansat miercuri, pe 18 iunie 2014, un telefon care deja face impresie buna pe la diferiti testeri. Telefonul Amazon Fire Phone are functii futuristice care ne ajuta sa avem o viata mai usoara, ajuntandu-ne in multe momente.

Are un ecran de 4,7 inch, un procesor performant Snapdragon, quad-core de 2.2 GHz. Memoria Ram de 2 GB este suficienta pentru acest telefon, oferindu-i o viteza buna, impreuna cu procesorul quad-core. Bateria este putin cam mica, parerea mea, nu stiu cat va tine o baterie de 2400 mAH la un astfel de telefon. Camera foto principala este de 13 MP, iar cele de pe fata sunt de 2.1 MP. Se gaseste in varianta de 16 su 32 de GB.

Acum, decat sa vorbesc despre functiile lui, mai bine va las mai jos cateva videoclipuri care va vor ajuta sa intelegeti ce functii interesante are si de ce ar merita cumparat, in favoarea altora telefon care sunt mult mai simple, dar la un pret asemanator. Telefonul costa 649 de dolari sau 749 de dolari, depinde de varianta pe care o alegi.

 

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *