Articolul cu numarul 1000

Am ajuns la un numar mare de articole si mai exact 1000. In ultima vreme am scris foarte mult, in comparatie cu alte luni, cand nu scriam pe blog cu saptamanile. Acum nu prea au fost zile fara sa postez macar un articol, am inceput sa dau mai multa atentie blogului cat si altor siteuri, prefer sa nu mai pierd timpul ca inainte.

Se fac aproape 2 ani de cand am acest blog, l-am facut in anul 2012 si acum suntem in anul 2014, in luna aprilie face 2 ani. Este o perioada destul de mare, mi-am facut acest blog pentru ca vroiam un site unde sa postez orice articole, din orice domeniu si pe care sa-l tin tot timpul, adica sa nu-l mai vand. Atunci cand aveam siteuri nisate, le vindeam repede, dupa ce ma plictiseam de lucrat la ele. Un blog nu prea poti sa-l vinzi, nu ca nu l-ar cumpara nimeni, dar cand stii ca ai scris atat de multe articole pe el cu idei tale, nu prea iti vine sa-l vinzi.

Sper sa fac multi ani cu acest blog, sa-l tin pana cand ma voi lasa de online, dar nu se va intampla asta prea curand, pentru ca este ceva important pentru mine.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *