Astept sa plec acasa

Se apropie vacanta, asa ca sunt nerabdator sa ma duc acasa si sa petrec altfel timpul liber. Din luna octombrie sunt plecat la facultate, iar in ultima nu am mai fost deloc pe acasa si chiar vreau sa ma reintalnesc cu prietenii care au ramas in oras si cu cei care se vor intoarce in tara din strainatate.

Nu credeam ca o sa-mi doresc atat de mult sa plec acasa, pentru ca in general nu sunt atat de atasat de locul natal, dar imi doresc sa mai petrec timpul ca inainte si sa am cu cine iesi pe afara oricand vreau.

Este mare diferenta cand stai cu prietenii tai pe care ii stii de mic si atunci cand iti faci altii noi intr-un oras diferit, cu siguranta iti va fi greu sa iti faci prieteni buni ca pe cei care ii ai acasa si sa poti avea incredere in ei. Din acest motiv, probabil multi dintre voi va doriti sa ajungeti acasa de sarbatori.

Chiar daca nu locuiesc intr-un oras foarte mare si de cele mai multe ori nu ai nici o activitate interesanta in el, idea este ca ai cu cine sa pierzi timpul si cu siguranta vei avea parte de distractia dorita.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *