Vrei sa faci bani pe net?

Vrei sa faci bani pe net? Cred ca raspunsul este da, la majoritatea cazurilor. Pare foarte usor, cand auzi pe cineva ca a facut nu stiu ce suma online, pare ca si tu ai putea sa faci la fel foarte usor, dar este mult de munca pana sa ajungi la bani. Cei care faceti bani pe net, probabil aveti multi prieteni care au spus ca vor si ei, sa ii inveti si chestii asemenea, dar putini sunt cei care se tin de munca pana la bani. La inceput este mai greu, dar avantajul este ca odata ce ai prins “idea” sau cum functioneaza lucrurile totul este mai usor. Sunt mai multe metode a face bani, in acest articol voi vorbi despre principalele metode.

1. Content Writer, aceste servicii sunt la mare cautare in online-ul Romanesc. Fiindca proprietarii de site-uri nu prea au timp sa scrie articol, de multe ori angajeaza pe cineva care sa o faca. Daca stii sa scrii si iti place acest lucru acest job este pentru tine.

2. Oferire Servicii, daca vrei sa oferi diverse servicii si faci asta foarte bine cu siguranta vei avea multi clienti. Poti oferi inscrieri in directoare, comentarii pe bloguri, like-uri Facebook sau alte asemenea. Se cauta foarte mult servicii in link building, daca ai metode bune de a aduce link-uri de pe site-uri cu autoritate mare poti sa-ti faci o buna afacere din asta.

3. Fa site-uri, aici nu ma refer la site-urile facute cu WordPress, Joomla sau alte CMS-uri.  Asta este foarte usor si multi pot instala un CMS daca li se explica putin. Daca stii PHP, Javascript, CSS, HTML sau alte limbaje web si lucrezi bine atunci poti sa incepi sa faci site-uri complexe. Aici e nevoie de multa munca si dedicare, dar pe termen lungi poti sa ai un venit maricel din asta.

4. Reclame pe site-ul tau, poti oferi reclame pe site-ul tau. Daca ai un site cu multi vizitatori atunci este o buna afacere. Chiar daca in ultima vreme se castiga mai putin din asta, inca mai merge treaba pentru site-urile mari.

5. Vinde advertoriale si link-uri, un site cu PR mare si o vechime considerabila poate atrage atentia multor webmasteri. Poti face bani buni din asta, advertorialele fiind la mare cautare in ultima vreme.

6. Afiliere, aici e putin mai greu. Am inceput si eu sa exploatez acest domeniu, de afiliere. Trebuie sa stii cateva tehnici de internet marketing pentru a atrage comenzi.

Vezi aici europass CV model, iar daca vrei sa iti gasesti de lucru poti consulta aceste oferte de munca in constructii.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

4 thoughts on “Vrei sa faci bani pe net?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *