bForce Motor Squad, service auto specializat BMW plus scoala de mecanica auto!

Un service auto care este specializat pentru o anumita marca auto, va fi intotdeauna peste un service universal, deoarece angajatii, mecanicii mai exact, vor putea acumula mult mai multe informatii despre un numar limitat de modele ce apartin unei singure marci, modele care din punct de vedere mecanic sunt destul de similare intre ele.

In acest fel, reparatiile indiferent de cat de complexe ar fi, vor fi executate mult mai rapid dar si in cel mai eficient mod deoarece mecanicii vor stii exact toti pasii care trebuie urmati.

Printre cele mai intalnite autoturisme de pe strazile de la noi, sunt cele BMW, acestea necesitand ceva mai multa atentie in momentul in care au nevoie de reparatii. Marca auto BMW intra in categoria masinilor de strada premium, acestea fiind extrem de bine gandite atat din punct de vedere mecanic, cat si din punctul de vedere al confortului oferit.

Ce-i drept este ceva mai scump sa intretii un BMW, precum si pretul de achizitie, insa daca toate reviziile vor fi efectuate la timp, conform datelor de la producator masina cu siguranta va avea o viata lunga. Totul depinde de proprietar cum si cat isi doreste sa-si intretina masina pentru a se bucura cat mai mult performantele si confortul ei.

Orice masina are nevoie de o intretinere corespunzatoare si trebuie dusa intr-un service autorizat si profesional, cu mecanici priceputi si cu scule si echipamente profesionale.

In cazul autoturismelor BMW, cea mai buna solutie pentru orice tip de interventie, fie ca este vorba de un simplu schimb de ulei si filtre sau de reparatii complexe precum cele de la motor, sistemult de franare, directie si asa mai departe, bForce Motor Squad fiind un service specializat BMW este raspunsul pentru orice proprietar de BMW care isi doreste reparatii de cea mai buna calitate si durabile, realizate de mecanici profesionisti dar si la un pret mai mult decat corect.

Daca nu ai auzit de bForce Motor Squad, atunci poate ai auzit de Bimmer Service. Aceeasi echipa dinamica si pasionata de BMW, doar denumirea fiind schimbata trecand inca de anul trecut inca din luna Octombrie printr-un rebranding.

In prezent acestia dispun de doua locatii in Bucuresti, cu 10 mecanici profesionisti dar mai ales pasionati ai acestei marci, mecanici care s-au alaturat echipei bForce tocmai din acest motiv. De asemenea fiecare operatiune la care va fi supusa masina, va fi inregistrata de acestia in server-ul de istoric BMW, astfel ca tu sa poti dovedi istoricul masinii in cazul in care vei dori sa o vinzi.

In cei 10 ani de experienta in reparatii auto exclusive pe BMW, echipa bForce a invatat si a crescut constant, in prezent acestia ocupandu-se de singura scoala de mecanici specializati in BMW din Romania. Aceste cursuri sunt autorizate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, cat si de Ministerul Educatiei Nationale, la finalul lor cursantii primind o diploma care este eliberata in baza O.G.nr.129/2000, republicata.

De asemenea aceste cursuri sunt tinute cu ajutorul personalului specializat si evident cuprinde atat parte teoretica unde cursantii vor invata teorie despre fiecare model in parte, cat si o parte practica unde acestia vor trece direct la treaba insa acest lucru fiind realizat sub supravegherea mecanicilor profesionisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.