Breaking Bad pe Voyo.ro

Breaking Bad este un serial pe care l-am terminat pe 21 decembrie, un serial foarte bun, cel mai bun serial pe care l-am vazut pana acum. De ceva timp este disponibil si pe Voyo.ro, asa ca il puteti vedea online pe siteul celor de la PROTV. Chiar va recomand sa il urmariti, merita, este foarte bun si sigur nu veti regreta. Ma bucur ca a aparut si un serial bun pe Voyo.ro, poate vor aparea si altele, astfel incat sa merita un abonament la ei.

Din cate vad pe site, pretul unui abonament este de 3 euro pe luna si ai acces la multe filme si seriale, deci este foarte convenabil. Pe langa asta, poti sa te uiti la emisiuni in direct, de la calculator, iar daca ai un smart TV, smartphone sau tableta, este cea mai buna varianta pentru a vizionarea filmelor si emisiunilor.

Din pacate, la categoria seriale sta cam prost, nu prea am vazut nimic interesant, multe seriale romanesti care nu merita timpul pierdut, dar filme sunt destule, este singurul motiv pentru care mi-as face abonament pe Voyo.ro. Chiar ma gandesc la asta, dupa ce imi vine tableta mi-ar conveni sa dau 3 euro pe luna pentru a putea vedea filme oriunde m-as afla.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *