Brick Mansions

Ieri a fost o zi calduroasa si nu prea avem ce face afara, asa ca m-am uitat la un film, fiind singura ocupatie pe care o puteam avea. Cu scoala am terminat, la facultate m-am inscris, deci nu mai am nici o grija. Momentan astept rezultatele de la facultate, sa vad daca am intrat si unde am intrat. Am depus dosar la 2 facultati, deci ar trebui sa intru macar la una.

Acum sa revin la film, la Brick Mansions, un film ce a aparut pe 25 aprilie 2014 in Romania si tine 90 de minute. Nu este un film lung, dar are destula actiune cat sa te tina atent si sa nu te plictisesc. Imi place cum incepe, nefiind plictisitor la inceput, cum sunt multe alte filme. Avem parte de actiune inca din primele minute, cea ce este bine. Multe filme au un inceput nu foarte bun, fiind prezentate personajele intr-un mod plictisitor si uneori iti vine sa inchizi filmul.

In Brick Mansions este vorba de un cartier marginas din orasul Detroit, un cartier sarac unde lumea nu avea acces la tehnologia cunoscuta de toti. Primarul orasului avea in plan sa distruga acest cartier pentru a construi altceva in locul acestuia, pentru a face ceva mai bun pentru societate, ceva mai modern.

Cam atat va spun despre acest film, mai multe puteti vedea vor daca va hotarati sa-l vizionati.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *