Cabana la munte

Mi-as dori foarte mult sa am o cabana la munte, o mica casuta, sa am unde sa ma duc atunci cand imi trebuie putina relaxare. Intr-o zona frumoasa cu multe copaci in jur si un peisaj cat mai atragator, ar fi perfect sa iti faci o casa din lemn, nu este foarte scumpa, iar comoditatea pe care o ofera te va multumi. Pe langa asta, se integreaza si bine in peisaj, intr-o padure nu prea ar merge o casa facuta din beton, ar strica peisajul, in schimb, o casa din lemn ar fi altceva, ar arata perfect alaturi de copacii din jur.

Sunt locuinte in lemn la preturi foarte bune, iar confortul termin pe care il ofera face toti banii. O astfel de casa este potrivita pentru a petrece cateva zile sau saptamani intr-o vacanta, dupa ce te saturi de orasul in care lucrezi si iti traiesti viata de zi cu zi, te poti retrage pentru putin timp intr-o astfel de casa, unde nu ai nevoie de prea multe lucruri. Un mic televizor, un semineu si cativa prieteni, iti vor transforma vacanta in ceva mai frumos.

Totusi, sunt si oameni care traiesc intr-o casa din lemn toata viata, se pot construi case moderne si frumoase din lemn, daca ai idei bune si meseriasi la care sa apelezi, iti poti face o casa pe care o sa invidieze tot cartierul. Lemnul ofera o imagine foarte frumoasa, totul este sa stii cum sa il “modelezi”, iar asta este putin cam greu.

mobilier-rustic

Uitati cum ar putea arata camera de oaspeti, un design care ii va incapta pe invitatii tai. Asta este doar o idee, puteti alege din sutele sau chiar miile de idei de pe internet, iar daca adaugati si voi cateva idei personale sigur va iesi ceva frumos. Unii oameni prefera ceva din lemn, decat din beton si fier, principalul motiv fiind aspectul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.