Cadoul perfect

Anul acesta, de ziua sotiei mele, am decis ca nu ma voi mai uita la bani si ii voi cumpara exact ceea ce isi doreste. De mult mi-a zis ca ii trebuie un ondulator de par, insa nu a avut posibilitatea sa si-l cumpere.

Am decis ca voi cauta in pe magazinul online Dwyn.ro, in departamentul produselor de ingrijire personala, un ondulator de calitate pe care sa il poata folosi multi ani la rand.

Desi m-au impresionat toate produsele de pe Dwyn.ro si as fi cumparat mult mai mult, misiunea mea era sa cumpar un ondulator de par si am gasit exact ceea ce cautam.

Este vorba despre un ondulator BabyBliss BAC1300E Curl Secret 2, pe care l-am pus imediat in cosul de cumparaturi. Desi acest produs a fost mai scump decat alte ondulatoare, a meritat, deoarece este foarte bine construit si detine mai multe functii prin care poti sa obtii cele mai frumoase bucle.

Ondulatorul BabyBliss BAC1300E Curl Secret 2 are trei trepte de temperatura : 190 grade, 210 grade si 230 grade.

Acestea se pot folosi pentru a obtine diverse efecte asupra parului. De asemenea, ondulatorul BabyBliss BAC1300E Curl Secret 2 are 4 setari pentru tipul de ondulare, pentru a crea diversbucle de tipul 8-10-12 si 14.

Produsul a fost livrat de catre Dwyn.ro, in cel mai scurt timp posibil si am fost multumit de felul in care acestia au impachetat produsul pentru a nu fi avariat in timpul transportului.

Ondulatorul BabyBliss BAC1300E Curl a fost foarte apreciat de catre sotia mea, deoarece acum poate sa isi realizeze buclele, in cel mai scurt timp, fara sa isi arda parul. Acest tip de ondulator protejeaza firul de par prin tehnologia cu ceramica.

Recomand magazinul online Dwyn.ro, deoarece detine cele mai bune electrocasnice, la cele mai bune preturi. Am reusit sa fac cel mai frumos cadou prin intermediul lor, iar ondulatorul BabyBliss este absolut genial, din toate punctele de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.