Calculator sau consola?

Atunci cand vine vorba de jocuri noi, grafica performanta si lucruri de genul acesta, trebuie sa alegem cu grija calculatorul pe care il folosim. Un calculator pe care vrem sa-l folosim pentru gaming va trebui sa aiba componente performante, componente noi si sa fie tot timpul “la zi” cu tehnologiile noi care apar. Este greu sa tii pasul cu tehnologia din ziua de azi, sa ai tot timpul un calculator pentru jocuri performant, un calculator pe care sa te poti juca asa cum vrei tu.

M-am uitat putin pe internet la placi video pentru jocuri, placi video care au fost lansate recent, procesoare peformante si monitoare care pot reda orice detalii dintr-un joc. Cei care vor sa aiba o experienta unica atunci cand ruleaza un joc pe calculator sunt nevoiti sa investeasca destul pentru a ajunge la cea ce isi doresc. Preturile unui computer de gaming sunt foarte mari, ai nevoie de multi bani pentru a-ti cumpara un super sistem de gaming pentru ca au componente de generatie noua care iti permit sa rulezi orice joc, oricat de pretentios ar fi el.

Unii nu aleg calculatorul cand vine vorba de jocuri, preferand consolele. Avem cateva modele pe piata si putem alege cea ce ni se potriveste. Multa lume foloseste un Play Station fiind destul de performant. Cei care vor ceva mai futuristic aleg Wii sau Nintendo. Nici aceste console nu sunt foarte ieftine, dar totul costa mai putin decat un calculator de gaming. Totusi, cei mai multi spun ca nu se compara un joc pe care il rulezi pe un super calculator cu unul pe care il rulezi pe o consola modesta.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *