Cam sfarsit de scoala

Deja se simte mirosul vacantei, chiar daca mai sunt cateva luni pana atunci, parca nu mai e ca inainte la scoala. Acum ca a venit caldura nimeni nu mai are chef de stat in casa sa invete sau sa stea pe la scoala, afara e Soare si frumos, perfect pentru o plimbare sau pentru a sta cu prietenii la vorba.

Asa e in fiecare an cand se apropie vara, cand afara vine caldura. Nu ar sta nimeni la scoala pe o vreme ca asta, toti ar vrea sa fie afara. Eu cum sunt in clasa a 12-a, termin scoala la sfarsitul lunii mai, deja profesorii nu mai sunt accent atat de mult pe invatat, decat la materiile de bac si cele mai importante, in rest ne lasa mai lejer, pentru a avea timp sa invatam pentru examenul ce se apropie.

Ma bucur ca nu mai suntem presati cu teste, teme multe si ascultari ora de ora. Atunci cand esti in clasa a 12-a profesorii se gandesc ca nu mai are rost sa insiste prea mult daca materia nu este de bac sau daca nu e un obiect important. Pentru mine, materiile importante sunt cele 3 din care dau bacul engleza si geografia, in rest nu prea vad rostul celorlalte materii.

 

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *