Camera video auto DVR

In alte tari sunt foarte multi soferi care si-au cumpara camera video pentru masina. In Romania nu prea vezi asta foarte des, chiar daca ar fi bine sa ai o camera video in masina, sa inregistreze  drumul tau pentru ca nu stii cand ai un eveniment neplacut si ai nevoie de dovezi in cazul in care ai probleme. Calitatea fimarii este importanta, avand in vedere tehnologia de azi nu ar rost sa iti cumperi o camera daca nu filmeaza HD, gasesti o camera video HD pentru masina la preturi mici, nu ai nevoie de o avere pentru a-ti cumpara asa ceva. Pe www.allwinner.ro gasesti astfel de  camere la preturi ok, ar trebui sa va uitati putin pe siteul lor, poate gasiti ceva potrivit pentru voi.

 

camera video hd pentru masina

Camera video spre care am pus link mai sus si cea pe care o vedeti in imagine este una de calitate, reusind sa filmeze noapte sau atunci cand nu este o lumina prea buna. Asta este important, pentru ca nu vei conduce doar ziua, asa ca nu vrei sa ratezi ceva pe timpul noptii. Avand in vedere ca noaptea se intampla multe accidente este important sa ai o camera care poate filma si pe timp de noapte.

Puteti cumpara un card Sd de maxim 32 GB, deci este destul spatiu pentru a filma un drum lung. Este bine sa aveti memorie mari, nu veti putea descarca filmarile tot timpul, daca nu ajungeti acasa prea des veti avea nevoie de spatiu mai mare, pentru a stoca mai multe filmari.

Camera video are un display de 2.5 inch, este destul de mare, oricum trebuie sa fiti atenti la condus, nu la camera, pentru ca nimeni nu isi doreste probleme.

Chiar mi se pare importanta o astfel de camera, nu costa mult si te ajuta in caz de patesti ceva. O filmare este dovada perfecta in caz in care ai probleme si trebuie sa demonstrezi cine are dreptate. De multe ori unii au reusit sa filmeze alte accidente, sigur stiti despre ce vorbesc, acele filmuleze amuzante cu accidente penibile.

Deci, cred ca sunteti cu totii convinsi sa merita sa va cumpara o camera video pentru masina.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.