Cand apare Samsung Galaxy S5?

Luna aceasta va aparea Samsung Galaxy S5, sunt sigur ca multi dintre voi asteptati acest telefon. Pe 24 februarie veti putea sa cumparati noul telefon, daca aveti bani desigur. Multi dintre noi nici nu am apucat sa ne obisnuim cu idea ca avem pe piata Samsung Galaxy S4 ca a si aparut S5.

Inca nu stim exact ce specificatii va avea, dar pe  24 februarie, atunci cand cei de la Samsung vor prezenta telefonul la MWC din Barcelona vom vedea exact cum va fi telefon si ce functii noi va avea, in comparatie cu S4. Deja ne-am obisnuit cu cei de la Samsung, cu telefoanele lor foarte performante. In fiecare an au lansat telefoane care au fost in atentia tuturor, dupa ce lanseaza ei un telefon auzim peste tot vorbe despre telefonul lansat de ei.

Raportul calitate-pret a telefoanelor este excelent, au scos pana acum pe piata telefoane care chiar merita atentia noastra. Samsung Galaxy S5 va rula pe Android KitKat, 4.4, cea mai noua versiune de Android lansata pana acum. Va avea functii noi cu siguranta, performante peste asteptarile noastre.

Eu astept sa vad ce vor scoate pe piata, chiar sunt curios ce functii noi vor avea si ce specificatii tehnice.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

3 thoughts on “Cand apare Samsung Galaxy S5?

  1. Ce sa alegi Samsung galaxy S5? Un super telefon – “nava amiral” a celor de la Samsung sau un Allview Viper S – amblele proaspat lansate saptaman trecuta.
    Sincer eu aleg Viperul S – de doua ori mai ieftin si cu dual SIM. Am avut un S4 si sincer nu isi face banii, de foarte putine ori l-am folosit la specificatiile lui maxime, deci pt mine nu se motiveaza sa imi iau un S5!
    Pe scurt 800 euro vs 300 euro? Voi ce ati alege sincer?

    1. pai fiecare trebuie sa aleaga un telefon de care stie ca are nevoie. S4 este un telefon bun, cine are nevoie de toate functiile lui il poate cumpara, daca nu, mai bine nu da banii aiurea. Viper S are multe functii, dar iarasi, daca ai nevoie de ele il cumperi, daca nu te limitezi la mai putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *