Cand este “Scoala Altfel” ?

Toti elevii au auzit de Scoala Altfel, o saptamana in care nu se fac ora normale, ci alte activitati extrascolare. Idea este foarte buna, dar ar fi activitati interesante elevii s-ar alege cu multe lucruri invatate in aceasta saptamana, dar din pacate nu prea este interes in organizarea unor activitati care sa fie cu adevarat importante. Daca guvernul ar da fonduri tuturor scolilor pentru activitati, sunt sigur  ca ar fi o saptamana mult mai placuta.

Anul trecut a fost dezastru, nu prea s-a facut nimic, cateva activitati, nimic interesant, a fost o pierdere de timp. Sper ca acest an sa fie ceva mai bun, stiind ca ne apropiem de aceasta saptamana. Intre 7 si 11 aprilie va fi Scoala Altfel, iar dupa aceasta saptamana vom avea putina vacanta, pentru ca vine si Pastele.

Cred ca ar trebui sa fie mai multe activitati care sa ii indrume pe elevi spre anumite facultati, tari, domenii de interes. Pentru cei care sunt in clasa a 12-a ar fi foarte folositor, multi se gasesc unde sa plece, ce facultate sa faca si le vine cam greu sa ia o decizie, pentru ca nu au prea multe informatii despre optiunile lor si nu stiu ce ar fi cel mai bine pentru ei.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *