Cand incepe “Romanii au talent” ?

Este vorba de sezonul 4, care va incepe vineri, 14 februarie 2014. Abia astept sa inceapa noul sezon din aceasta emisiune, imi place si o urmaresc in fiecare an. Chiar daca nu ma uit la toate episoadele, pentru ca uneori nu sunt acasa la acea ora, cand am ocazia prefer sa ma uit la TV cateva ore sa vad ce talente mai au unii. Este o emisiune de divertisment foarte reusita, vin multi romani care fac chestii amuzante, unii care incearca sa faca ceva dar nu reusesc, pana la urma emisiune isi atinge scopul si ne face pe toti sa radem.

Vinerea urmatoare, la ora 20:30, pe PROTV desigur, dar cred ca stiati asta deja, veti putea urmari primul episodul din sezon 3 a emisiunii “Romanii au talent”. Am dat din intamplare pe un video a celor de la PROTV si am vazut o reclama cu Smiley si Pavel Bartos, cei 2 prezentatori care uneori sunt mai amuzanti decat toti din platou.

Inainte ma uitam si pe la Vocea Romaniei, dar anul trecut nu prea am mai urmarit aceste emisiuni de talent show. M-am uitat doar la X Factor, o emisiune care a inceput sa-mi placa dupa ce a fost schimbat juriul.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *