Care e compania ta de inregistrare domenii?

Domenii Gazduire.ro
Domenii Gazduire.ro

Probabil multi dintre cei care imi citesc blogul sunt si ei bloggeri. Eu ma intreb ce firma de inregistrare domenii foloseste fiecare, la cineva apeleaza atunci cand vrea sa isi cumpere un domeniu nou. Poate ca cei mai multi dintre voi folositi companii din Romania si faceti asta pentru ca va este mai usor sa “tineti” legatura cu ei, in cazul unei probleme puteti sa-i sunati si imediat se rezolva.

Cei drept, sunt si companii din tara noastre care nu sunt foarte serioase si nu ofera serviciile pe care ni le-am fi dorit cu totii, asa ca multi se indreapta spre companii straine cand vine vorba de cumpara domenii, dar si de hosting web. Companiile din strainatate s-au aratat de multe ori a fi foarte serioase si acesta este motivul pentru care multi au apelat la ei.

Eu cand vreau sa cumpar un domeniu iau de la Godaddy, tot timpul am facut asta si nu cred ca vor renunta prea curand la ei. Cand vine vorba de hosting web am preferat tot timpul companii de la noi din tara pentru ca am siteuri destinate romanilor si nici nu am avut probleme cu firmele pe care le-am ales, asa ca nu ma nici un motiv pentru care sa caut altele.

Inregistrez multe domenii pe an, chiar daca multe ajung sa expire fara sa ma apuc de ele macar, pentru ca de cele mai multe ori vreau sa fac prea multe si nu imi ajunge timpul.

Daca citesti acest articol si te gandesti sa-ti fac si tu un mic website sau un blog, iti recomand sa alegi pentru inceput doar companii din Romania, pentru a putea invata cum stau lucrurile. Iti vine mult mai usor sa iei legatura cu o firma din tara noastra si sa ii intrebi anumite lucruri, iar daca acestia sunt seriosi te vor ajuta chiar daca isi dau seama ca nu stii prea multe despre asta.

Atunci cand mi-am inregistrat prima oara un domeniu si am cumpara hosting web am facut-o de la o firma din tara noastra, pentru ca proprietarul era foarte de treaba si m-am ajutat sa imi fac primul meu site, iar cu timpul am invatat multe lucruri din acest domeniu. Acest tutorial nu este tocmai recent, dar poti gasi in el informatii bune care sa te ajute sa faci un site.

Acum este la moda sa ai un blog, asa ca daca vrei sa-ti faci si tu unul trebuie sa stii ca nu ai nevoie de o investitie prea mare, poti sa te descurci si cu bani putini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.