Care este echipamentul potrivit daca lucrezi in domeniul medical?

Unele profesii precum cele din domeniul medical necesita adoptarea unei tinute adecvate, nu numai in ceea ce priveste confortul personalului medical ci si in privinta pastrarii igienii. Incaltamintea nu face exceptie de la aceasta regula. Medicii si personalul medical trebuie sa poarte saboti si papuci medicinali in institutiile spitalicesti in care activeaza.

O chestiune de igiena si de confort. Insitutiile spitalicesti, clinicile private sau alte centre din domeniul sanatatii au instaurat o serie de reguli stricte in materie de tinuta adoptata la locul de munca si in materie de igiena. De aceea, pe piata si-au facut aparitia un numar mare de saboti si papuci medicinali, antimicrobieni si lavabili. Profesia de medic sau de infirmiera este una destul de dificila. Acestia sunt nevoiti adesea sa mearga din salon in salon pentru a verifica starea pacientilor sau sa stea in picioare mai multe ore in sir. Pentru a evita durerile de picioare si de spate, acestia trebuie sa poarte un echipament potrivit, saboti medicinali. Sabotii medicinali sunt diferiti de sabotii clasici.

Sabotii medicinali lasa piciorul sa respire si evita transpiratia. Exista modele de saboti medicinali ultra supli, antiderapanti care evita alunecarea pe gresie de exemplu in caz de urgenta. Un model apreciat si cautat de personalul medical sunt papuci medicali dispotrading. Papuci medicali dispotrading sunt deosebit de comozi, si sunt recomandati cu caldura tuturor persoanelor care petrec mai mult timp in picioare. Papucii medicali dispotrading dispun de o bareta din piele, de o talpa ergonpmica realizata din poliuretan si de o bareta cu catarama. Exista pe piata marimi ce incep de la 36 pana la 45, atat pentru dame cat si pentru barbati.

Personalul medical, datorita faptului ca petrece foarte multa vreme in picioare, are nevoie de incaltari care sa permita patrunderea aerului, acest lucru fiind valabil si in cazul talpii. Avantajul de necontestat al acestor saboti medicali este dat de faptul ca dispun de un gel special conceput, plasat in interiorul talpii. Datorita acestui gel, fiecare pas facut va fi mai usor, socul suferit de coloana redus in mod considerabil. Designul este unul simplu, nimic complicat. Sabotii medicali reprezinta o alegere ideala si in cazul pacientilor aflati in recuperare dupa o interventie chirurgicala.

Pielea naturala din care este realizat talpicul sabotilor medicinali si cauciucul moale confera flexibilitate si usurinta, esentiala miscarilor efectuate. Astfel, alegerea unor saboti medicali adecvati propriilor necesitati este esentiala, vitala chiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.