Cat costa sa iti transformi televizorul in smart TV?

Daca ai un acasa un televizor mai scump, care vede foarte bine dar nu este totusi un smart TV, nu vei mai fi nevoit sa platesti bani in plus pentru a-ti cumpara altu, poti sa cumperi un smart TV box  cu 5-600 de lei, unul foarte performant gasesti la pretul acesta, si vei avea un televizor mult mai inteligent, pe care il vei putea folosi in multe alte scopuri, nu doar sa te uiti la filme. Un smart TV box functioneaza pe sistemul de operare Android, iar odata ce l-ai conectat la televizorul tau, acesta va arata ca un telefon cu Android, chiar daca nu ai touchscreen, cu ajutorul unui telecomenzi vei putea sa-l folosesti. Poate vrei sa te uiti pe internet la ceva anume, sa stai pe Youtube sau pur si simplu sa navighezi pe siteurile tale preferate. Daca iti cumperi acesta “jucarie” interesanta vei putea sa faci asta fara probleme. Un smart TV box mai performant va putea face streaming de pe internet in format Full HD, va avea o memorie interna destul de mare cat si o antena wireless, pentru ca internetul este cel mai important. Atunci cand vei conecta smart TV boxul la un cablu de internet, aceasta va deveni un fel de router, adica va “emite” internet wireless pentru celelalte gadgeturi pe care le ai. Poti sa te conectezi cu un telefon sau o tableta, iar daca ti-ai cumpara un smart TV box performant, semnalul va fi cu siguranta foarte bun in toata casa, nu vei fi nevoit sa stai langa el.

Este ceva foarte interesant, gandeste-te ca sunt moment cand vrei sa vorbesti cu cineva pe Skype si nu ai chef sa stai la calculator, preferi sa stai in pat. Daca ai un smart TV box vei putea sa faci asta, pentru ca pe Android ai Skypeul disponibil. Iti mai trebuie conexiune la internet si vei putea vorbi cu toata lumea, stand comod in pat fara sa te obosesti prea mult. Nu e chiar placut sa stai pe scaun cateva ore, iar atunci cand vorbesti cu cineva preferi sa nu mai faci alte lucruri, poti sa faci asta in timpul tau de relaxare.

Poti sa te si joci, dar nu vei avea parte de aceeasi experienta, pentru ca jocurile sunt optimizate pentru gadgeturile cu touchscreen. Eu daca as avea un smart TV box si un televizor compatibil l-as folosi pentru a naviga pe internet si a vorbi cu prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.