Cat costa Samsung Galaxy S5 in Romania?

Sigur ati auzit de noul telefon, lansat de curand in Barcelona. Astazi a fost lansat si in Romania si sunt sigur ca deja are o multime de fani. Este un telefon de top, iar cum ne-am obisnuit, cei de la Samsung vin in fiecare an cu ceva nou in acest domeniu. Telefonul este unul performant, am vorbit despre el intr-un alt articol, dati un search pe blog si veti gasi articolul cu siguranta.

Dupa cum stim cu totii, preturile telefoanelor care sunt abia lansate sunt destul de mari, iar multi nu ni le permitem. Samsung Galaxy S5 costa intre 3100-3200 lei, pe piata din Romania. Chiar daca nu este un pret accesibil, sunt sigur ca romanii il vor cumpara, in numar mare.

Atunci cand apare ceva nou toate lumea vrea sa-l aiba, motiv pentru care toate telefoanele noi si de top, au un mare succes peste tot. Singur, nu as da atat de multi bani pe un telefon, decat daca mi-ar permite tot ce vreau si nu as simti acesti bani, dar nu as strange bani pentru un telefon, cand sunt lucruri mult mai importante pe care le pot face cu aceasta suma de bani.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *