Cat de des te duci in cluburi?

Acum toti tinerii se duc in cluburi pentru a se distra, asta este la moda acum. Este o buna modalitate de a se distra, fiind muzica buna, bautura si o gramada de oameni cu care te poti imprieteni si socializa. Din acest motiv, sa te duci in club este o buna varianta pentru a petrece timpul cu prietenii si pentru a te simti bine, mai ales daca nu prea ai timp sa iesi prin oras asa cum ti-ar placea tie.

Eu nu prea ies in cluburi, suntem un grup de prieteni care preferam sa facem alte lucruri, nu ne pasioneaza atat de mult cluburile ca pe altii. Cunosc persoane care stau tot timpul prin cluburi, cand vor sa se distreze se duc intr-un club, iar pana dimineata petrec asa cum le plac lor. Eu cand ies afara prefer sa ma plimb prin oras, sa ies la un suc sau pur si simplu sa stau de vorba, pentru mine asa trece timpul imediat, nu este neaparata nevoie sa ma duc in club.

Totusi, in anumite seri, chiar merge o astfel de distractie. Sunt zile cand ai chef sa petreci, sa te distrezi, atunci trebuie sa te duci intr-un club. Daca te intalnesti cu prietenii dupa mult timp, o iesire in club ar fi potrivita, mai ales daca nu v-ati mai distrat impreuna de mult timp. Cel mai bine te distrezi cu prietenii pe care ii cunosti de mult timp, altfel poti sa faci glume cu ei, te simti mult mai bine cand dai o petrecere cu persoane cunoscute. Intr-un club, se aduna multi tineri, dar daca esti sociabil imediat iti vei face prieteni.

Multi nu se duc in diferite cluburi pentru ca nu le place muzica, daca prefera alt gen decat cel din club, nu prea calca pe acolo, chiar daca se poate distra pe cinste. Oricum, in orasele mari sunt multe cluburi, fiecare cu un gen diferit de muzica, astfel incat sa poata fi toti bucurosi de atmosfera si sa se distreze fiecare in locul care ii place.

Dintr-un club nu ar trebui sa lipseasca atmosfera, DJ-ul trebuie sa faca in asa fel incat toti sa se simta bine. Gheata carbonica se foloseste pentru a da alt “peisaj” clubului, sa-l faca mai interesant. Se consuma foarte multa bautura, un general cocktailuri, cum ar fi Mojito, la care se foloseste gheata pisata. Dupa parerea mea, ar trebui sa aiba bauturi cat mai diversificate, astfel incat toti sa fie multumiti. Fiecare bea ceva diferit, iar pentru a multumi pe toata lumea trebuie sa ai produse diversificate, sa aleaga clientul exact cea ce doreste.

Oricum, pentru mine cluburile nu sunt varianta preferata de a ma distra, nu prea ma duc, foarte rar, cu ocazii mai speciale si daca se duc mai multi prieteni, altfel, prefer sa fac alte lucruri. Sunt multe moduri prin care ne putem distra, trebuie sa gasim varianta perfecta pentru noi, astfel incat sa ne simtim bine, chiar daca nu este “la moda” si unii considera ca nu te poti distra astfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.