Cat de des te plimbi cu bicicleta?

Bikearena.ro - Biciclete second hand
Bikearena.ro – Biciclete second hand

A fost o vreme cand ma plimbat zilnic cateva ore cu bicicleta si imi placea mult, dar dupa o anumita perioada nu am mai iesit atat de des. Dupa asta, bicicleta s-a mai stricat si nu am mai iesit deloc. Am ceva timp de cand nu am mai facut plimbari cu bicicleta si chiar duc dorul acelor vremuri. Inca as mai iesi cu bicicleta, daca as avea una buna care sa mearga foarte bine si sa nu apara probleme pe drum. Preturile sunt cam mari, nu prea imi pot permite o bicicleta foarte buna, dar m-am uitat pe internet si am vazut ca sunt multe bicicleta second hand la preturi bune, care merita cumparate.

Dupa cum poti citi in acest articol, beneficiile mersului pe bicicleta sunt multe, motiv pentru care ar trebui sa incepi sa te plimbi cate putin in fiecare zi. Este chiar frumos sa te plimbi in aceasta perioada, cand este cald afara. Mie nu prea imi place sa ma plimb in oras, sa stau la semafoare si sa fiu atent la toate masinile care vin. Cel mai mult imi place in afara orasului, pe o sosea buna unde pot sa merg linistit. Chiar daca circula multe masini pe langa mine, daca eu merg pe marginea drumului si nu deranjez pe nimeni, sper sa nu am probleme. In oras e mai incomod, nu poti sa te relaxezi ca in alte plimbari.

O cursiera mi-ar place sa am, dar una buna costa destul de mult. Nici una second hand nu este chiar atat de ieftina, fiind si acele destul de scumpe, mai ales daca sunt produse de firme mari si inca functioneaza perfect. Totusi, mi se pare convenabil sa cumperi o bicicleta second hand, mai ales pentru ca o poti analiza imediat, sa-ti dai seama daca este buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.