Cat de folositoare poate fi un Mini-PC cu Android?

Sunt sigur ca multi dintre voi stiti ce este sistemul de operare Android si aveti cel putin o idee despre cum se foloseste. Acesta este folosit cel mai des pentru telefoane si tablete, dar in ultima perioada au aparut si asa numitele Mini-Pc-uri cu Android, care iti permite sa iti transformi televizorul tau intr-un smart tv, fara sa fii nevoit sa investeti prea multi bani.

Eu am gasit pe internet acest Mini-PC cu Android la un pret destul de ok, dupa parerea mea. Daca vrei sa il folosesti vei avea nevoie de conexiune HDMI la televizorul tau, dar majoritatea televizoarelor din ziua de azi dispun de o astfel de conexiune. Dupa aceasta, vei putea folosi televizorul in foarte multe feluri, nu doar pentru a privi programele TV.

Vei putea naviga pe internet asa cum o faci si pe calculator, vei putea vorbi cu familia folosind aplicatii ca Skype sau Facebook. Acest Mini-PC cu Android, spre care am pus link mai sus, vine cu un software preinstalat numit KODI, care iti ofera posibilitatea de a alege dintre o multime de filme, multe dintre ele si cu subtitrare in limba romana. Astfel, nu vei mai depinde de cea ce este la televizor, vei putea sa alegi singur ce film vei urmari.

Cred ca un astfel de device este foarte util pentru oricine, mai ales fiindca ruleaza pe Android, un sistem de operare simplu de folosit si pentru care gasesti o multime de tutoriale pe internet, in cazul in care nu stii cum sa faci anumite lucruri.

In concluzie, daca ai un televizor simplu si vrei sa il transformi intr-un smart tv, iti recomand sa achizitionezi un Mini-PC cu Android.

Pe Bax.ro vei putea gasi o multime de dispozitive interesante si utile in casa, motiv pentru care merita sa arunci o privire pe siteul lor si sa cauti ceva potrivit pentru tine.

One thought on “Cat de folositoare poate fi un Mini-PC cu Android?

  1. Am achizitionat si eu recent mini-pc si sunt foarte multumit de el. Ma saturasem sa tot mut HDD-ul portabil de la PC la TV.
    In plus, cu cateva aplicatii ai o gramada de filme online, fara reclame sau alte nebunii la o calitate foarte buna.
    Cu siguranta este foarte folositor si isi merita banii. Recomand si eu un astfel de dispozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.