Cat de frumos e sa calatoresti?

Intotdeauna am fost placut impresionat povestile celor care au calatorit prin jurul lumii si eu reusit sa sa distreze exact asa cum le-a placut lor. Unele povesti ma impresioneaza, cand vad oameni care au calatorit mii de kilometrii in multe tari si au avut atat de multe experiente incat viata lor a fost schimbata, au alta perspectiva.

Cand am avut ocazia sa citesc un articol sau sa vad un videoclip care era defapt o mica povestire a cuiva care a calatorit prin lume, tot timpul am fost placut impresionat de cea ce am vazut.

Mi-ar placea foarte mult sa am ocazia sa calatoresc prin tarile lumii si sa vizitez cele mai importante obiective turistice. Din pacate e destul de greu sa faci asta, sa faci rost de bani pentru a calatori si sa obtii vize pentru toate tarile in care ar trebui sa mergi. Idea de a scrie cate ceva despre asta mi-a venit cand am vazut un videoclip a unui tip care a calatorit prin 36 de tari in 600 de zile. Va las mai jos videoul sa-l vedeti si voi, sigur o sa va placa:

Cele mai tari selfie-uri

Vezi mai multe video din

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

One thought on “Cat de frumos e sa calatoresti?

  1. Oare e ciudat ca cei mai multi dintre cei care calatoresc astfel sunt Americani ? Ma refer la cei ce au sub 30 de ani…
    E placut sa calatoresti, insa nu oricine isi permite o astfel de expetie, cred vorbim de zeci de mii de dolari… ca si buget… zic si eu dar na depinde de fiecare ce si cum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *