Cat de importante sunt amintirile pentru voi?

Se intampla rar sa vorbesc de amintiri, de intamplarile petrecute cu multi ani in urma, fericite sau nefericite. Prefer sa traiesc in prezent, nu prea obisnuiesc sa dau prea mare importanta amintirilor, dar totusi sunt momente cand simti nevoie sa vorbesti despre asta. Daca te intalnesti cu un prieten mai vechi de al tau, sigur vei vorbi despre momentele petrecute impreuna, despre amintirile frumoase pe care le aveti. Asta este primul lucru pe care il faci cand te intalnesti cu cineva pe care nu l-ai mai vazut de foarte multa vreme, asta dupa ce l-ai intrebat cum o mai duce, intrebarea care e obligatorie.

Este frumos cand iti amintesti ce faceai cand erai mai mic, cand nu prea iti pasa de viata si nu stiai ce se va intampla cu tine. Cand imi aduc aminte ce faceam cand eram mic imi dau seama ca nici eu si nici prietenii meu nu ne gandeam macar o clipa la viitor, la faptul ca timpul trece si va trebui sa facem si noi ceva, dar nimeni nu se gandeste la asta cand este mic. Unele dintre cele mai frumoase amintiri sunt cele de la petreceri, atunci cand faci nebunii despre care nu prea iti amintesti dimineata, dar vezi cea ce ai facut din pozele si filmarile prietenilor. Atunci e cel mai amuzant, cand vezi ce ai putut sa faci fara sa-ti dai seama. Se intampla des, cu totii patim asta, dar ne dam seama ca sunt amintiri frumoase, pe care nu le poti uita prea usor.

Daca vrei sa ai un album cu poze de la evenimentele tale importante, este bine sa angajezi un fotograf care sa faca poze pentru tine, astfel vor iesi poze bune si calitative, cea ce ne trebuie tuturor. Daca esti din capitala poti cauta fotograf Bucuresti pentru ca sunt multi si poti gasi pe cineva potrivit pentru cea ce ai tu nevoie. Este important ca un fotograf sa aiba experienta in domeniu, pentru ca astfel iti poate asigura cele mai bune poze. Daca iti place sa tii pozele intr-un album in care sa ai amintirile tale din intreaga ta viata, cel mai bine este sa alegi pe cineva care se pricepe cu adevarat la facut poze, pentru ca le vei pastra o perioada lunga si ai nevoie de poze bune, reusite si care sa cuprinda momente importante de la evenimentul tau.

O nunta, un botez sau chiar majoratul tau, pot fi evenimente pe care nu vrei sa te uiti niciodata, motiv pentru care pozele si filmarile sunt potrivite pentru a pastra amintirile vii. Sunt momente cand vrei sa iti mai amintesti de o anumita zi, primul lucru pe care il faci este sa te uiti la pozele pe care le-ai facut, daca ai asta, si atunci sigur te vei bucura si iti vei aminti cea ce ai facut. Mai fac si eu asta cateodata, dar nu prea am poze din toate momentele mele importante, pentru ca fac poze mai rar. Nu prea imi place sa pierd timpul facand poze, prefer sa ma distrez in acel timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.