Cat de mult ai grija la volan?

In ziua de azi sunt foarte multi soferi neglijenti, care se urca bauti la volan sau care conduc iresponsabil, cu viteze foarte mari, chiar daca nu au experienta pentru a evita un posibil accident. Pot sa spun ca nu e atat de greu sa conduci, cel putin eu nu consider ca e greu sa conduci o masina, dar e greu sa actionezi in situatii mai complicate, cand nu prea ai timp de gandire si trebuie sa iei repede o decizie, acolo conteaza cel mai mult experienta.

Eu nu conduc prea des, o data la 1-2 saptamani, atunci cand plec pe undeva, in rest nu prea ies niciodata cu masina, cu toate ca mi-ar place sa conduc mai mult. Experienta e important atunci cand esti intr-o situatie delicata, in rest nu e greu sa tii masina dreapta si sa schimbi viteze sau sa depasesti alta masina, astea sunt lucruri obisnuite pe care oricine le poate face, fie ca este incepator sau nu.

Eu niciodata nu i-am putut intelege pe cei care se urca bauti la volan, cum poate un om normal sa conduca stiind ca a baut, stiind ca oricand s-ar putea intampla in accident pentru ca nu este capabil sa conduca cum o facea inainte. Trebuie sa fii foarte iresponsabil sa conduci cand esti baut.

Cei mai grijulii ar trebui sa fie cei care au si copii, daca stii ca ai un copil in spate ar trebui sa ai mai multa grija cum conduci. Copiii ar trebui tinuti intr-un scaun auto copii, astfel sunt mai bine protejati de eventualele probleme care ar putea aparea. Pentru copii este periculos si atunci cand franezi brusc, daca sunt foarte mici ar putea sa cada de pe bancheta si sa se loveasca si asta se intampla des, din acest motiv este important sa cumperi un scaun auto pentru ei, vor fi mai in siguranta.

Pe mine ma enerveaza foarte mult soferii care se baga in fata ta tot timpul, cei care intra in intersectie facandu-te sa incetinesti, sunt cei mai enervanti pentru mine. Nu imi place sa incetinesc pentru ca s-a bagat cineva in fata, daca nu avea dreptul. Din pacate, astfel de persoane sunt peste tot si sigur nu e o placere sa-i intalnesti.

In concluzie, atunci cand te urci la volan asigurate ca poti conduce in conditii de siguranta, daca nu, mai bine stai linistit, nu merita sa risti, iar riscurile le cunoastem cu totii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.