Cat de mult folosim tehnologia?

Tehnologia face parte din viata noastra, a devenit ceva de care nu ne putem lipsi, avem nevoie de tehnologia mai mult decat credem. Toti avem telefoane performante, tablete, calculatoare si alte gadgeturi pe care le folosim la tot pasul. Chiar daca poate unii nu-si dau seama, ar fi foarte greu sa traim fara tehnologia pe care o folosim astazi. Cum ar fi sa nu mai ai telefon, televizor sau calculator? Cei care sunt mai batrani si au trait pe timpul cand nu avea nimeni asa ceva, poate ne vor spune ca era mai bine inainte sau ca e usor sa traiesti si fara ele, dar nu cred ca e atat de simplu.

Atunci cand te obisnuiesti cu anumite lucruri nu iti vine prea usor sa renunti la ele, odata ce ai facut toate lucrurile importante ajutandu-te de gadgeturile tale, o viata fara ele nu ar fi la fel de usoara pentru tine. Daca ne uitam pe la stirile legate de tehnologie, vedem zilnic cat de multe chestii apar. Daca ne uitam doar la telefoanele ce tocmai s-au lansat sau care urmeaza sa fie lansate, la tabletele care apar tot mai des pe piata, ne dam seama ca aceastea au functii care ne pot ajuta sa avem o viata mai usoara.

Pana la urma tehnologia pentru se dezvolta tot timpul, sa ne ofere diferite avantaje, sa avem o viata mai usoara, cel putin asa vad eu lucrurile.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *