Cat de mult iti place curatenia?

“Cat de mult iti place curatenia?”. Aceast este intrebarea esentiala cu care imi stresez prietenii. Pentru mine curatenia este fundamentala, mai ales de cand m-am angajat asistent la un spital privat. Chiar daca inainte pretuiam oricum igiena orporala si cea din jur, acum a devenit un ritaul zilnic de a aspira si a curata praful din casa.

Insa, asemenea oricarui profesionist am si eu un secret ce consta in produse de cea mai buna calitate pentru cuatenia din casa.

Am inceput sa folosesc produsele din gama Sanito.ro dupa o luna de cand m-am angajat la clinica. Centrul medical unde lucrez foloseste detergenti si dezinfectanti Tork, un brand foarte cunoscut pentru eficienta sa de a inlatura bacteriile si murdaria. Este, de asemenea, un brand foarte indragit de cei care lucreaza in lumea medicala, deoarece nu este costisitor, se gaseste in cantitati mari si este mult mai eficient decat alte produse.

Tot de pe acest site am descoperit si gama lor de aspiratoare Sanito, care sunt cu mult peste aspiratoarele casnice normale.

Aceste aspiratoare, nu numai ca au o putere mai mare de a indeparta praful, substantele lichide si acarienii, dar raman la fel de silentioase precum toate aspiratoarele care respecta normele de poluare fonica ale comunitatii.

Aspiratorul este un accesoriu pentru curatenie foarte important, cel putin pentru mine. Cu ajutorul acetuia reusesc sa termin de 3 ori mai repede treaba si este, in mod evident, mai eficient decat matura.

In plus, un aspirator profesional nu va afecta niciodata starea covorului, si nu ii vor scapa nici cele mai mici reziduuri si urme de praf. Modelul pe care l-am cumparat se numeste Cleanserv VL1-15, 1300W, de la producatorul Hako.

Practic si usor de manevrat, utilizabil in mediu uscat sau umed, pe orice tip de pardoseli sau suprafete dure (gresie, marmura, granit,mozaic venetian, linoleum, mochete, covoare etc.) aspiratorul este extrem de productiv.

Echipat cu 1 motor puternic (dar si foarte silentios), acest aparat poate aspira atat praful, cat si apa de pe orice tip de paviment.

Prin utilizarea aerului aspirat la racirea motorului, durata de viata a aspiratorului creste.

Acest aspirator este alimentat la 250V/50Hz, are puetere totala de 1300 W, iar puterea de aspirare este de 233 mbar.

Debitul aspirat este de 56l pe secunda, iar volumul total al containerului este de 17l. Lungimea cablului este de 12 m, cea a furtunului de 2 metri, iar greutatea totala de 13 kg. Nivelul total de zgomot emis de catre Cleanserv VL1-15 este de 71 dB.

Acest accesoriu de curatenie este o investitie pe care o pretuiesc foarte mult. Se dovedeste a fi util atat pentru a curata covoarele, dar si colturile cele mai inaccesibile dintre mobila si, uneori, curat si panzele de paianjen din colturile camerei. Aspiratorul Cleanserv VL1-15 nu este o investitie pe care o faci in fiecare zi, deoarece brand-ul garanteaza ca acest dispozitiv va functiona si 10 ani, fara nicio problema. Recomand cu incredere gama de aspiratoare profesionale de pe site-ul Sanito.ro, deoarece ofera produse inedite fabricate pentru a efectua curatenie in orice circumstanta. Fie ca alegi acest aspirator pentru uz casnic sau pentru un restaurant, rezultatele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.