Cat de mult te ajuta sportul facut acasa

Nu ai timpul necesar la dispozitie pentru a merge la sala¬†? Gasesti fara incetare o multime de scuze pentru a nu face sport? Prea frig in aceasta dimineata. Nu am cu ce ma imbraca…Veste buna¬†! Aceste pretexte nu iti vor mai fi utile datorita sportului facut acasa. Intretine-ti forma fizica de acasa, cand iti doresti si cum iti doresti. Care sunt beneficiile sportului facut acasa?

Principalul scop al sportului facut acasa este acela de a-ti simplifica viata si sa iti ofere acces la toate beneficiile sportului din confortul casei tale. Importanta sportului asupra sanatatii si asupra formei nu mai trebuie demonstrata. Insa, de ce sa cheltui banii pe abonamentul la sala cand poti face sport acasa?

Avantajele sportului facut acasa sunt multiple, ai posibilitatea de a alege programul, tinuta, muzica si nu in ultimul rand ritmul. Nu mai esti nevoita sa te deplasezi in afara casei dupa o zi obositoare de munca, nu mai pierzi timpul cu mijloacele de transport in comun sau in trafic. Nu mai trebuie sa iti faci griji ca altele se vor uita stramb la tine din cauza kilogramelor in plus, te vei simti in largul tau in acest mediu familiar care este acasa.

In plus, acest lucru iti permite sa multiplici sedintele de sport cu mai mare usurinta. Secretul sta in regularitate: fa 30 de minute de sport in fiecare zi in loc de 2 ore odata pe saptamana. Astfel, sedintele de sport regulate vor fi mult mai benefice decat sa alternezi sedentaritatea cu efortul. Sportul facut acasa reprezinta metoda ideala pentru toti cei care vot sa se reapuce de sport dupa o pauza lunga.

Sportul facut acasa vine cu o multime de beneficii asupra organismului nostru. Insa, pentru asta, trebuie realizat in mod corect, sa fii atenta sa reproduci cu exactitate miscarile prezentate pe DVD-urile specializate sau pe YouTube. Obiectivul principal al sportului facut acasa este acela de a-ti intari musculatura si de te tonifia.

Sportul este, in egala masura, ideal pentru moral. Majoritatea din noi ne intoarcem acasa obositi de la munca si abia asteptam sa ne aruncam pe canapea. Incearca experienta sportului la domiciliu. Dupa mai putin de 30 de minute vei constata efectele euforizante ale acestuia. Te vei simti imediat mai vesela, mai calma si vei reusi sa evacuezi fara probleme stresul acumulat in timpul zilei. Aceasta stare te va determina sa repeti experienta…pana cand va deveni o adevarata nevoie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.