Cat te costa sa te apuci de sport?

Daca te simti mai mereu obosit, trist fara motiv, uneori balonat ar trebui sa iti pui un semn de intrebare sis sa faci ceva pentru a iesi din starea asta. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca sportul ne ajuta in general sa scapam de toate aceste probleme, insa uneori exista o serie de factori care ne retin sa facem asta: nu avem motivatie, antrenamentele sunt plictisitoare, iar deseori oamenii spun ca sportul este costisitor. Ei bine, echipamentul este singurul lucru de care aveti nevoie pentru a va apuca de sport, iar preturile acestora variaza de la cele mai ieftine si pana la cele mai scumpe, pentru persoanele care fac sport la nivel profesionist. Echipa MAROKO care ar fi costurile de care ar trebui sa tii cont inainte de a te apuca de sport:

Pentru inceput, daca va doriti doar sa mergeti la alergat aveti nevoie doar de un trening si de o pereche de pantofi sport. Astfel, un trening este in jur de 100 de lei maroko.ro, iar modelele variaza, putand sa satisfaca si gusturile femeilor care isi doresc sa fie in voga, inclusiv la alergat. Treningul de dama poate sa contina o pereche de pantaloni lejeri si o bluza, insa ele pot fi si din 3 piese: bluza, pantaloni scurti si pantaloni lungi, pentru a fi purtate in functie de vreme. De asemenea, treningurile formate din doua piese pornesc 89 de lei la maroko.ro, deci le puteti gasi la preturi mai mult decat rezonabile.

In ceea ce priveste persoanele care fac sport de performanta si au nevoie de echipamente speciale in functie de sportul facut, preturile variaza. Astfel, conform specialistilor, preturile echipamentelor de sport pentru profesionisti porneste de la 400 de lei si poate ajunge chiar si pana la 14.259 de lei, conform calculelor analistilor de piata.

Skiatul este un sport mai complex, iar preturile unui echipament de ski este mai mare decat a unui echipament standard de alergare. Aici discutam despre skiuri cu legaturi, clapari, bĂȘte, casca, ochelari, pantaloni si geaca de ski si manusi. Astfel, cel mai ieftin echipament de ski costa 1495 de lei, in timp ce cel mai scump este 14.259 lei.

Totusi, daca va doriti sa faceti sport doar pentru a elimina calorii si pentru a va imbunatati starea de spirit, va puteti achizitiona un trening si o pereche de incaltaminte sport. Acestea ar fi singurele costuri, iar ofertele magazinelor sunt de nerefuzat.

In plus, abonamentele la sala pornesc in general de la 100 de lei/ luna, un pret destul de avantajos, avand in vedere zecile de beneficii de care are parte organismul in timpul miscarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.