Cate ceva despre pariuri

Stiu ca unii le considera un viciu si le vine foarte greu sa nu mai bage bani in pariuri, dar daca stii cum sa-ti faci un bilet bine gandit, uneori poti castiga sume maricele de bani, chiar daca pariezi cativa lei pe bilet. Nu mai joc la pariuri, am avut o perioada cand puneam bilete in fiecare zi, dar cu sume mici, nu imi permiteam sa pariez prea multi bani. Totusi, am prieteni care frecvent mai scot cativa bani de la pariuri,  dar se gandesc bine inainte de a face un bilet. Sigur ati auzit cu totii stiri in care erau anuntate castiguri mari la pariuri, cum ar fi aceasta stire unde un barladean a reusit sa castige suma de 13.853 lei cu 1 leu. Daca stai sa te gandesti, e o suma mare de bani care ti-ar ajunge cateva luni bune.

Totusi, nu este chiar atat de usor sa dai lovitura cu un astfel de bilet, sansele de a castiga sunt destul de mici, dar daca incerci de mai multe ori si faci mai multe combinatii, poate vei catiga.

Oricum, sunt mai multe metode prin care poti sa faci un bilet bun, cu o sansa de reusita apropiata de 100%. De exemplu, te poti uita la biletul zilei la betindex.ro unde gasesti pronosticuri pentru fiecare zi. In general, sunt putine meciuri pe care ti le recomanda, astfel incat sa iasa un bilet cu o sansa mare de castig. Atunci cand pui 2-3 meciuri mai sigure trebuie sa pariez o suma mai mare de bani pentru a iesi cu ceva in plus, dar macar stii ca sansa ca biletul sa iasa este destul de mare.

Puneam intr-un timp bilete mari, cu multe meciuri, cote foarte mici si cu 1-2 lei puteam sa castig cateva sute de lei bune, dar mai tot timpul se gasea un meci care sa ma scoata si dupa un timp m-am plictisit sa adun bilete necastigatoare, asa ca nu am mai jucat deloc.

Daca ar fi sa mai pun acum bilete, mi le-as face de acasa, m-as uita pe siteuri de specialitate, astfel incat sa vad care sunt cele mai sigure meciuri din ziua urmatoare, pentru a avea o sansa mai mare de castig. Oricum, pariurile sunt pentru unii o modalitate de a pierde timpul, atunci cand nu ai ce face te poti duce sa pui un bilet la pariuri, mai ales daca iti plac sporturile si mai stii cate ceva despre echipele care joaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.