Ce asteptari am in 2015 de la online

Onlineul este pentru mine un lucru mai mult decat important, m-am obisnuit atat de mult cu mediul online incat majoritatea lucrurilor pe care le fac au legatura cu internetul. Daca vreau sa cumpar ceva, in general o fac de la magazinele online, imi vine mult mai usor sa comand de pe internet si sa gasesc cea ce imi doresc.

Pentru 2015 am planuri mari si pana acum totul merge bine, in sensul ca am reusit sa ma apuc de treaba si sper sa pastrez acelasi ritm cat mai mult timp.

In acest nou an vreau sa lucrez mai mult la siteurile pe care le am in prezent, sa scriu mai mult si articole mult mai calitative ca inainte, sa ofer informatii folositoare cititorilor si sa aduc un plus de calitate in acest domeniu. Pana acum nu am reusit sa fac asta, dupa parerea mea, nu am reusit sa fac cea ce imi doream din siteurile mele, dar acum sunt hotarat sa fac totul la un alt nivel.

Am inceput sa mai lucrez si la alte siteuri, care sper sa mearga bine si daca timpul imi va permite, probabil voi incepe sa lucrez si la altele.

Doresc sa imi fac si un blog in limba engleza, chiar daca nu o cunosc la perfectie, consider ca sunt in stare sa scriu articole si in engleza, iar cu timpul voi reusi sa invat mult mai bine aceasta limba straina.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

5 thoughts on “Ce asteptari am in 2015 de la online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *