Ce cadouri faci de Paste?

Se apropie Pastele imediat, pe 20 aprilie este prima zi de Paste, asa ca trebuie sa ne pregatim. Aceasta saptamana va fi una mai dificila pentru gospodinele din toata tara, trebuie sa faca mancare, curat, pentru a arata totul bine de sarbatori. Intotdeauna mi-a placut aceasta perioada, din preajma sarbatorilor de Paste, chiar daca nu fac nimic special, ma mai duc pe la rude, mai merge la iarba verde cu rudele mai apropiate si totusi este frumos.

Foarte lume se gandeste la cadouri in aceasta perioada, chiar daca nu este ca de Craciun, tot se fac cadouri si acum. Idei de cadouri sunt destule, initiativa mai trebuie. Sigur se vor bucura persoanele care urmeaza sa le primeasca, fiind tot timpul e o bucurie cand primesti un cadou. Cand spun asta nu ma refer neaparat la valoarea acestuia in bani, ci importanta care il are, gestul in sine. Poti cumpara niste cosuri pentru Paste, daca alegi locul potrivit astfel incat sa gasesti niste cosuri frumoase, sigur va fi un cadou apreciat, pe care il va folosi pe post de decor in camera. Este traditia cu iepurasii de Paste, daca vrei sa faci cadou unui copil, ar fi o idee buna sa cumperi un iepuras de plus.

Daca totusi vrei sa cumperi ceva mai de valoare, acum sunt la moda tabletele, iar cum au aparut pe piata o gramada de tablete romanesti foarte ieftine, nu vei avea nevoie de prea multi bani pentru a cumpara o tableta si sunt sigur ca este un cadou apreciat de oricine.

Eu nu obisnuiesc sa fac cadouri de Paste si nici nu prea stiu pe nimeni care face asta. Nici mesaje de Paste nu mai trimit, ca inainte, m-am detasat putin de lucrurile astea. S-au mai schimbat lucruri fata de anii trecuti, nimeni nu mai este interesat de astfel de lucruri, nu mai trimite nimeni mesaje si felicitari de sarbatori. Inainte tin minte ca primeam o gramada de mesaje pe telefon, cu ocazia a mai multor sarbatori de peste an, dar acum nu mai obisnuieste sa trimita nimeni astfel de mesaje.

Cei drept, pentru mine nu au prea mare insemnatate, dar sunt sigur ca pentru alte persoane conteaza mult un mesaj sau o urare, asa ca nu evita sa trimiti cadouri si mesaje de ocazia acestor sarbatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.