Ce e cel mai important la o nunta?

Nu sunt eu cu petrecerile, dar vreau sa fac un articol in care sa imi spun parerea despre cele mai importante aspecte de la o nunta, asa cum le vad eu. Atunci cand organizezi o nunta iti vine foarte greu, cand stii ca vor veni atat de multe rude si o gramada de prieteni, trebuie sa ii faci pe toti fericiti, dar asta este cam imposibil. Din acest motiv trebuie sa apelezi la cineva care a mai avut experienta cu asta, care stie ce vor invitatii si cum sa faca o nunta de vis, pentru miri.

Pentru mine nu este chiar atat de importanta o nunta, eu o vad ca pe o obligatie pe care trebuie sa o faca cu totii, asa fiind normal dupa parerea altora. Hai sa va spun care sunt cele mai importante aspecte la o nunta, dupa parerea mea. Ordinea este aleatorie, nu m-am gandit la o anumita ordine dupa importanta.

1. Muzica. Este foarte important sa pui muzica buna, sa mai schimbi genurile pentru a fi pe placul tuturor. Desigur ca tre sa fie o muzica pe care se poate dansa, toata lumea vrea sa se distreze si sa danseze, nu poti pune melodii pe care sa nu te poti misca, sa fii nevoit sa stai pe scaun fara sa faci nimic.

2. Ornamentele. Totul trebuie sa fie frumos, trebuie alese niste aranjamente florare nunta  foarte speciale, care sa ii reprezinte pe miri, sa aiba legatura cu pasiunile lor. Este greu sa faci o alegere pentru decoratiunile de nunta, intotdeauna a fost asa, dar daca se consulta mai multi se pot lua decizii care sa multumeasca pe toata lumea.

3. Atmosfera. Trebuie sa fie o atmosfera de petrecere, toata lumea sa se distreze si sa se simta bine. Daca ar fi dupa mine, as include anumite mici spectacole amuzante, ceva care sa ii faca pe invitati sa fie veseli, sa ii binedispuna.

4. Meniul. Sigur ati auzit tot timpul discutii in legatura cu asta, nu e chiar atat de usor sa alegi un meniu de nunta. Trebuie sa te gandesti la ce ar vrea invitatii, avand in vedere ca este posibil ca unii sa vina de departe pentru nunta ta, trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte, sa fie ceva moderat, invitatii dorind sa se distreze, nu sa manance toata noaptea.

Deocamdata nu mai am alte idei, dar daca aceste 3 aspecte sunt luate in considerare la o nunta, totul va iesi bine, cu siguranta. Eu nu prea am fost la nunti, decat daca era vorba de anumite rude mai apropiate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.