Ce fac atunci cand ma plictisesc?

Chiar daca de multe ori am multa treaba de facut, sunt momente cand pur si simplu ma plictisesc. Foarte des aman cea ce am de facut pe alta data, urmand sa fac in cateva ore cea ce as fi putut face intr-o zi  sau doua. In acele momente chiar daca sunt obosit stiu ca am treaba si stau pana terminat totul. Stiu ca nu e bine si ar fi mai ok daca as face cate putin in fiecare zi, asa cum imi propun de fiecare data.

Din acest motiv, am momente cand ma plictisesc, nu am chef sa-mi fac treaba si prefer sa stau degeaba. Atunci imi deschid un film sau ma uit la cateva episoade dintr-un serial. Momentan urmaresc Prison Break si pot sa spun ca e foarte interesant, motiv pentru care trece imediat timpul cand pornesc un episod. Totusi, dupa cateva episoade mai trebuie sa schimb activitatea, trebuie sa mai fac si altceva.

In general ies afara, mai ales cu vremea asta care nu prea te lasa sa stai in casa. Vorbesc cu niste prieteni si iesim afara, cea mai potrivita activitate pentru acest anotimp. Cateva ore afara nu strica, merge cel mai bine o plimbare atunci cand afara e cald, iar timpul trece foarte repede.

Cu toate astea, de astazi imi propun sa nu mai pierd timpul cand stiu ca as putea face ceva, nu vreau sa ajung prea des in situatia in care trebuie sa stau cateva ore treaz pe timpul noptii pentru a-mi termina treaba.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

2 thoughts on “Ce fac atunci cand ma plictisesc?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *