Ce faci cand nu te simti bine?

Cei mai multi dintre noi nu prea iau in seama anumite simptome care apar, cum ar fi dureri de cap, ameteli, stare generala proasta sau multe altele. Nici eu nu prea iau in seama astfel de simptome, chiar daca ar putea fi semne ca avem alte probleme mai grave, cei mai mult le ignoram. De multe ori nu este nimic grav, poate suntem obositi sau stresati, dar nu ai de unde sa stii tot timpul. Am gasit un site care ofera o “unealta”, verificator simptome se numeste si mi se pare ceva interesant. Intri acolo si alegi simptomele pe care le ai si siteul iti da cateva sfaturi, de cele mai multe ori utile.

Eu nu prea ma duc la medic foarte des, decat atunci cand am o problema daca persista mai mult timp. Deobicei, cand nu ma simt bine, ma duc sa ma culc si imi revin, daca nu iau ceva pastile si imi trece imediat. Nu cred ca are rost sa te duci la medic pentru orice problema minora, la urma urmei, toti mai avem zile proaste cand nu ne simtim bine.

Totusi, daca o problema persista cel mai bine ar fi sa ne ducem la medicul de familie si sa vedem ce putem face, de cele mai multe ori poate fi vorba de o boala mai grava, care nu se trateaza asa usor, iar daca este descoperita la timp, sansele de a ne face bine sunt mai mari, din acest motiv este bine sa consultam regulat medicul de familie si sane  facem analize.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.