Ce faci cand te deranjeaza lumina?

Pana acum nu au fost probleme de genul asta, dar vine vara, Soarele va aparea mai des si va fi mai puternic, momente in care este posibil sa ne deranjeze atunci cand ne bate lumina in monitor sau in camera. Daca vrei sa dormi ziua este posibil sa te deranjeze lumina soarelui si sa nu poti adormi chiar atat de usor. Eu am inceput sa dorm in fiecare dupa amiaza. Cand vin de la scoala sunt obosit, mananc, stau putin la calculator si ma culc, dupa ce am dormit 2-3 ore ma simt mai bine. Daca afara e soare imi vine putin mai greu sa adorm pentru ca ma deranjeaza lumina, dar daca ai niste draperii rezolvi aceasta problema. Daca nu ai draperii in camera poate fi o problema, mai ales dimineata pentru ca nu poti dormi pana tarziu, Soarele te va deranja inca de la primele ore si nu iti va placea.

Chiar ma uitam pe internet la niste perdele, draperii si rulouri, sa vad ce mai e nou si sa vad cateva idei de design mai interesante. Am dat peste siteul Eva Home, de unde poti cumpara draperii foarte faine, chiar am vazut pe siteul lor cateva modele interesante. Am vazut ca in ultima vreme sunt la moda si rulourile, pentru ca blocheaza mult mai bine lumina si au un astept mai placut, iar asta te ajuta daca vrei sa iti faci casa mai moderna si mai frumoasa. Chiar imi plac designul lor, as prefera sa am rulouri in camera decat perdele sau draperii, mai ales daca ar fi niste rulouri mai scumpe, care pot fi controlate prin telecomanda, totul ar fi mult mai simplu.

Cand vine vorba de design trebuie sa alegem cea ne place mai mult, se poate moderniza o casa si cu produse mai ieftine, daca stim cu sa le aranjam si avem putina inspiratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.