Ce faci cand ti se strica masina in drum?

Cei care au o masina stiu cat de neplacut este sa ramai cu masina in drum din cauza unei defectiuni. Poate unii dintre voi ati patit acest lucru si a trebuit sa o reparati pe loc sau sa apelati la o firma specializata sa va tracteze masina catre un service sau catre casa. In Romania nu prea auzim foarte des despre firmele de tractari, pentru ca majoritatea persoanelor aleg sa apeleze la un prieten sau sa incerce sa o repare acolo, fiindca este destul de costisitor sa chemi o firma de tractare.

Totusi, uneori nu ai alte variante pentru ca nu poti apela tot timpul la prieteni si nu vei reusi tot timpul sa repari defectiunea masinii. Atunci cand esti departe de casa si nu cunosti zona si serviceuri la care ar trebui sa apelezi, cel mai bine ar fi sa suni la o firma de tractari, cum ar fi alotractari.ro

Eu am auzit de alotractari.ro de la niste prieteni, care au avut o astfel de problema atunci cand se duceau in excursie. Dupa cateva sute de kilometri de casa li s-a stricat masina si nu au reusit sa rezolve problema, fiindca nici nu prea se pricep in acest domeniu. Nu este usor sa repari o masina, mai ales cand vine vorba de una performanta, cum sunt cele din ziua de azi. O masina noua nu poate fi reparata atat de usor, toate sistemele sunt automatizate si trebuie sa ai experienta si cunostiinte avansate pentru a o face sa mearga din nou.

Astfel, acest prieteni au sunat la alotractari.ro si au reusit sa gaseasca pe cineva care sa le tracteze masina pana la un service, pentru a o repara.

Aici poti vedea tarifele de la alotractari.ro pentru tractarea unei masini, sa stii cat vei fi nevoit sa platesti in functie de situatia pe care o ai cu masina. Preturile sunt ok dupa parerea mea, avand in vedere serviciile oferite. Prietenii mei mi-au spus ca firma a raspuns imediat cererii lor si au venit intr-un timp scurt sa le tracteze masina, cea ce este bine, nimanui nu ii convine sa astepte dupa masina de tractare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.